SİYASET Haber Girişi : 04 Ocak 2024 13:46

İYİ'CİLER "AK PARTİ" DEDİ

İYİ'CİLER
İYİ Parti'den istifa eden İl Başkanı Fatih Güneyin, İlçe Başkanları Osman Temur ve Ömür Dadaş ve çok sayıda teşkilat mensubu AK Parti saflarına katıldı. 

İYİ Parti'den istifa eden başkanlar AK Parti'e katıldı. 
İYİ Parti'den istifa eden İl Başkanı Fatih Güneyin, İlçe Başkanları Osman Temur ve Ömür Dadaş ve çok sayıda teşkilat mensubu AK Parti saflarına katıldı. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi İYİ Parti'den Yakutiye Belediye Bşakan adayı olarak açıklanan İl Başkanı Fatih Güneyin ile Aziziye İlçe Başkanı Osman Temur ve Yakutiye İlçe Başkanı Ömür Dadaş, genel merkezin Erzurum İl Başkanlığına atadığı Ensar Nuhoğlu ile çalışmayacaklarını belirterek İYİ Partiden İstifa etmişlerdi. 


AK PARTİ SAFLARINA KATILDILAR
İYİ Parti'den İstifa eden Fatih Güneyin, Osman Temur, Ömür Dadaş ve çok sayıda teşkilat mensubu, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. AK Parti İl başkanı İbrahim Küçükoğlu, iltihak töreninde yaptığı konuşmada, Partilerine katılım gösterenlere teşekkür ederken, AK Parti'nin Milletinin Sıcak Yuvası olduğunu belirtti. 
Başkan Küçükoğlu, "İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı Sn. Fatih Güneyin, önceki dönem Yakutiye İlçe Başkanı Sn. Ömür Dadaş ve önceki dönem Aziziye İlçe Başkanı Sn. Osman Temur ve teşkilatları AK Kadromuza katıldılar. AK Parti olarak ailemizi daha da büyütecek saflarımızı dahada sıklaştımak içinr çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun"dedi. 
İl başkanlığında düzenlenen katılım töreninde Konuşmaların ardından ise Ak Partiye geçen Fatih Güneyin, Osman Temur, Ömür  Dadaş ve teşkilat mensuplarına AK Parti rozetleri takıldı.