SİYASET Haber Girişi : 18 Ağustos 2020 23:52

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİNDE ERZURUM RÜZGARI ESTİ!

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİNDE ERZURUM RÜZGARI ESTİ!
Erzurum İl Başkanı Melih kırkpınar, İYİ Parti Genel merkezinde el üstünde tutuldu. Erzurum'da teşkilatlanma başta olmak üzere il kongresinide başarılı bir şekilde yapan İl Başkanı Melih kırkpınar, Genel başkan meral Akşener'den teşekkür aldı.
İYİ Parti Genel Merkezinde Erzurum rüzgarı esti, 
Erzurum İl Başkanı Melih kırkpınar, İYİ Parti Genel merkezinde el üstünde tutuldu. Erzurum'da teşkilatlanma başta olmak üzere il kongresinide başarılı bir şekilde yapan İl Başkanı Melih kırkpınar, Genel başkan meral Akşener'den teşekkür aldı. Başnekt Ankara'da Parti Genel merkezinde Genel başkan Yardımcılarının yanı sıra Genel başkan meral Akşener'e de ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, gördüğü özel ilgiden son derece memnun oldu. parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir saati aşkın bir görüşme yapan melih kırkpınar, hem teşkilatlanma çalışmaları, hem il kongresi hemde Erzurum'un sorunlarını dile getiren bir kısa brifing verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Melih Kırkpınar ile daha önce başka bir partide siyaset yaparken tanıştığını ve Kırkpınarın siyaset'de çok tecrübeli bir isim olduğunu ifade etti. İYİ Partinin Erzurum'da çok iyi bir yere geleceğinin altını çizen Genel Başkan meral Akşener, "Erzurum bizim için çok önemli bir ilimiz. Erzurum insanının sıcaklığını mertliğini ve devletine olan bağlılığını çok iyi biliyorum. Bizler siyasiler olarak dadaşlara en iyi hizmeti vermek için çok çalışacağız. İl Başkanımız Melih Kırkpınar öncülüğünde teşkilatlarımızla birlikte iktidarımızda Erzurum'u hak ettiği hizmetlere boğmak bizim boynumuzun borcudur. Erzurum'dan çok iyi mesajlar alıyorum. geçtiğimiz günlerde yapılan il kongremizde İl Başkanlığına seçilen Melih Kırkpınar'a başarılar dilerken, Erzurum'un İYİ Partiye desteğininde artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum"dedi. 
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar ise, Genel merkezde Müthiş bir ilgi gördüklerini ifade ederek, "Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere Genel başkan yardımcılarımız ile yaptığımız görüşmeler çok verimli geçti. Parti Genel Merkezimizin Erzurum'a bakış açılarını anlatmama gerek yok. Erzurum Genel Merkezimizin göz bebeğidir. Bizlerde Yerel siyasetçiler olarak partimizi şaha kaldıracak çalışmalar sergilemek için yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz. İnşallah İYİ Partimizin iktidarında Erzurum layık olduğu hizmetleri en iyi şekilde alacaktır"diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.