SİYASET Haber Girişi : 05 Haziran 2020 23:06

İYİ PARTİDE SOSYAL MESAFE VE MASKE SKANDALI

İYİ PARTİDE SOSYAL MESAFE VE MASKE SKANDALI
Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan ve Ülkemizde'de 5 bine yakın can kaybının yaşandığı koronavirüs salgını malesef örnek olması gereken birilerinin umurunda bile değil.
Salgın bazı siyasi partilerin umurunda bile değil
Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan ve Ülkemizde'de 5 bine yakın can kaybının yaşandığı koronavirüs salgını malesef örnek olması gereken birilerinin umurunda bile değil. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bile hemen hemen her saat üzerinde durduğu Koronavirüs tedbirlerine, Erzurum'da bazı siyasi partilerin temsilcileri malesef riayet etmezken, birde vatandaşların sağlıklarını tehlikeye atıyorlar. Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanlığının skandalından sonra şimdide İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar salgın kurallarını hiçe sayarak onlarca vatandaşı parti binasında bir araya getirdi. Hiçbir tedbirin alınmadığı toplantıda vatandaşların iç içe oturması yani sosyal mesafeye uymaması üstüne üstlük bazı çoğu vatandaşında maskesiz olması yeni bir tartışma yarattı. üstüne üstlük toplantıda İl Başkanı Melih Kırkpınarında maske takmaması tepkileri artırdı. İYİ parti İl binasında yapılan toplantıdaki vahim durum birde sosyal medyada paylaşıldı. resimlerde gerek parti yöneticilerinin ve gerekse iç içe oturan vatandaşların kuralları hiçe sayması büyük tepki çekti. Tecrübeli bir siyasetçi olan İL Başkanı Melih Kırkpınarın, halen daha büyük tehdit oluşturan koronavirüsüne karşı hiçbir kurala uymaması vede partiye gelen vatandaşlara da sosyal mesafe ve maske takma kurallarını uygulatmaması dikkat çekti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.