SPOR Haber Girişi : 27 Haziran 2020 22:11

İYİLER MUTLAKA KAZANIR! ERZURUMSPOR ANKARA'DA ÇOŞTU

İYİLER MUTLAKA KAZANIR! ERZURUMSPOR ANKARA'DA ÇOŞTU
TFF 1. Lig’in 30. haftasında Osmanlıspor'a deplasmanda konuk olan Büyükşehir belediye Erzurumspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve ilk 2 yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.
Dadaş Ankara'dan şen dönüyor. 
TFF 1. Lig’in 30. haftasında Osmanlıspor'a deplasmanda konuk olan Büyükşehir belediye Erzurumspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve ilk 2 yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonucun ardından 53 puana yükselen Erzurumspor, 2. sıradaki yerini korudu. Osmanlıspor ise 24 puanla düşme hattında kaldı.
Orta hakemliğini Bahattin Şimşek'in yaptığı mücadeleye hızlı başlayan Erzurumspor, ilk dakikalardan itibaren oyun kontrolünü tamamen eline aldı. rakibine oranla daha baskılı ve atak futb ol sergileyen Mavi Beyazlı ekip, ilk dakikalarda geliştiridği atakların birinde İbrahim Akdağ ile direğe takıldı. ilk 30 dakikasında golü bir türlü bulamayan Erzurumspor karşılaşmanın 37. dakikada Cenk Ahmet'in pasında topla buluşan Sissoko'nun yaptığı vuruşta arzuladığı golü kazandı ve deplasmanda 1 - 0 öne geçti. 1. golden üç dakika sonra ise maçın yıldığı Ömer Şişmanoğlu sahneye çıktı ve attığı müthiş kafa golü ile farkı ikiye çıkardı. ilk yarısının bu skorla bitmesi beklenirken, 45+2. dakikada Osmanlıspor'un kazandığı tartışmalı penaltı ile ev sahibi takım Mertan Caner Öztürk'ün golü ile farkı bire indirdi. Müsabakanın ikinci yarısında ise başarılı futbolunu devam ettiren Büyükşehir belediye Erzurumspor skor üstünlüğünü de korumaya çalışırken,  
70. dakikada günün başarılı isimlerinden Cenk Ahmet'in pasında golcü futbolcu Ömer Şişmanoğlu bir kez daha meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu ve skoru 3 - 1 yaptı. ilerleyen dakikalarda maçta başka gol çıkmadı ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Osmanlı Deplasmanından altın değerinde 3 puan alarak taraftarlarını sevince boğdu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.