SPOR Haber Girişi : 06 Mart 2021 20:55

İZMİR YOLCULUĞU YARIN

İZMİR YOLCULUĞU YARIN
Süper ligin 29. hafta maçlarında Göztepe deplasmanına çıkacak olan B.B Erzurumspor yarın uçak ile İzmir'e gidiyor.
İzmir yolculuğu yarın
Süper ligin 29. hafta maçlarında Göztepe deplasmanına çıkacak olan B.B Erzurumspor yarın uçak ile İzmir'e gidiyor. 
Kazım Karabekir stadında hafta içi oynanan müsabakada Fatih Karagümrük ile 2 - 2 berabere kalarak evinde yine kazanamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, pazartesi saat 19:00'da Göztepe ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Karagümrük maçının hemen ardından Göztepe hazırlıklarına başlayan mavi beyazlılar bugün son antrenmanı yaptı ve hazırlıklarını tamamladı. 
Teknik direktör Mesut Bakkal, Süper ligde artık puan kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını belirterek İzmir deplasmanından en iyi sonucu almak için sahaya çıkacaklarını belirtti. Oyuncularının antrenmanlarda özverili çalıştığını sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, " Ligin düşme hattındaki takımların işi ne kadar ciddiye aldığını görüyoruz, Hafta içi Ankaragücü Galatasaray'ı yendi. Bugünde Denizlispor Malatyaspor'u 3 - 2 Mağlup etmeyi başardı. Alınan sonuçlara bakıldığında ligin orta sıralarında yer alan takımların bile düşme korkusu yaşayacağı bir atmosfer oluştu. Bizim yapacağımız tek şey her maçtan puan veya puanlar alarak kapatmak. Oltan ve Gomez'in durumu iyi. bir aksilik olmadığı takdirde İzmir deplasmanına sakatsız ve cezalısız bir kafile ile gideceğiz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.