SPOR Haber Girişi : 07 Ağustos 2020 23:31

JASMİN SCUK ERZURUMSPOR'A VEDA ETTİ!

JASMİN SCUK ERZURUMSPOR'A VEDA ETTİ!
3 sezondur Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen ve oynadığı futbol ile taraftarların büyük beğenisini kazanan Jasmin Scuk, yeni sezonda mavi beyazlı takımda olmayacak.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da SCUK şoku!
3 sezondur Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen ve oynadığı futbol ile taraftarların büyük beğenisini kazanan Jasmin Scuk, yeni sezonda mavi beyazlı takımda olmayacak. 11 Eylül tarihinde başlayacak olan Süper Ligde bir yıllık aradan sonra yeniden mücadele etme hakkı kazanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da takımdan ayrılan futbolcular kervanına Jasmin Scuk'ta eklendi. ligin tamamlanması ile birlikte sözleşmesi sona eren ve taraftarların yeni sezonda da takımda görmek istediği Scuk, kendi sosyal medya hesabından  bir veda mesajı yayınlayarak, Büyükşehir Belediye Erzurum'dan ayrıldığını açıkladı. Mesajında Mavi beyazlı formayı gururla giydiğini ve özellikle taraftarların ilgisinden büyük memnunluk duyduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, Büyükşehir Belediye Erzrumspor'da bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diledi. Başarılı orta alan oyuncusunun veda mesajı ile büyük şok yaşayan taraftarlar, yönetimin transfer politikasını sert bir şekilde eleştirirken, Jasmin'in ayrılmasından büyük üzüntü duydular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.