SİYASET Haber Girişi : 26 Kasım 2023 11:32

KADINLARDAN BÜYÜK DESTEK ALIYOR

KADINLARDAN BÜYÜK DESTEK ALIYOR
31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Aziziye Belediye Başkanlığına aday adayı olan İnşaat Mühendisi Sibel Mutlu, özellikle kadınlardan büyük destek alıyor. 

Aziziye'nin tek kadın aday adayı Sibel Mutlu'ya destek artıyor
31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Aziziye Belediye Başkanlığına aday adayı olan İnşaat Mühendisi Sibel Mutlu, özellikle kadınlardan büyük destek alıyor. 
Mahalli idareler seçimleri öncesi AK Parti'de en çok Belediye Başkan aday adaylığı müracaatı Azizeye ilçesine yapıldı. Toplam 18 aday adayının başvuru yaptığı Aziziye'de birde kadın aday adayı mevcut. Azizeye’de İnşaat  mühendisi Sibel Mutlu tek kadın  aday adayı olarak listede yer aldı  ve tüm dikkatleri üzerine çekti.
Aziziye İlçe Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulunan tek kadın aday adayı olan Sibel Mutlu,  “ Aziziye’ye Kadın Eli Değmeli, Hizmet Kadın Eliyle Gelmeli” mottosuyla yola çıktı.
AZİZİYE’Yİ KADIN ELİYLE YENİLEMENİN TAM ZAMANI!
Aziziye’yi kadınların eliyle yenileme ve daha ileriye götürmenin zamanının geldiğini kaydeden genç mühendis Sibel Mutlu göreve seçilmesi halinde ilçeye yeni vizyon kazandıracağını bu doğrultuda çok iyi projeler hazırladığını ifade etti. 
Mutlu, "Kurulduğu günden bugüne dek mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Partimizin 31 Mart yerel seçimleri için benim ve ailemin öz diyarı Aziziye İlçemizi Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinde yönetmeye talibim. Gelişmekte olan Aziziye İlçemizi akılcı, sosyal, kültürel, tarımsal, çevreci politikaların ön plana çıktığı, yenilikçi, katılımcı şeffaf ve istişare odaklı manevi kültürüne bağlı, teknolojik gelişime açık bir anlayış ile kadın ve gençlerimize yönelik sessiz çoğunluğun sesi olmaya ve sizlerin hizmetkârı olmaya adayım. Aziziyeye kadın eli değmeli hizmet kadın eliyle gelmelidir. Başta kadınlarımız olmak üzere bizim hizmet yapacağımıza inanan herkesin desteğini bekliyorum. Mesleğim ve Belediyecilik tecrübem ile kıymetli Aziziye halkı ile birlikte Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine yürüyeceğiz. Son yıllarda önemini kaybetmekte olan kırsal refahın gelişmesine köylerimiz/ mahallelerimizde ekonomiye önemli katkıları bulunan tarım ve hayvancılık faaliyetlerine yoğunlaşıp köylümüz ile bürokrasi arasında köprü oluşturarak üretimi en üst seviyelere taşımak için çalışacağım. Akıllı Şehir Belediyeciliğinde Turizm, Ulaşım, Sanayi, Enerji Yönetimlerini de mühendislik yaklaşımı ile benimseyerek doğru uygulamalarla halkımıza sunacağım, diye konuştu.