SİYASET Haber Girişi : 24 Mart 2023 00:51

KADINLARIN SESİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTI

KADINLARIN SESİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTI
Av. Ayşe Deniz Çelik Erzurum’dan aday adayı oldu Kadın Kolları Başkanlığı’nı 6 yıldır yürüten Çelik, Milletvekili aday adayı oldu.

Av. Ayşe Deniz Çelik Erzurum’dan aday adayı oldu
Kadın Kolları Başkanlığı’nı 6 yıldır yürüten Çelik, Milletvekili aday adayı oldu.
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanlığı’nı 6 yıldır yürüten Av. Ayşe Deniz Çelik, ‘kadınların büyük dayanışması’ sonucunda Erzurum’dan Milletvekili aday adayı oldu. Çelik, ''Millete hizmet yolunda 21 yıldır çalışan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ‘‘ Türkiye Yüzyılında ’’, ‘kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı’ kullanarak Erzurumlu kadınların sesi nefesi olmak istiyorum'' dedi. 6 yıldır Erzurum Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nı başarıyla yürüten, bu süre zarfında kadın kolları üyeleriyle Erzurum’da çalmadık kapı bırakmayan Av. Ayşe Deniz Çelik, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ak Parti İl Binasında kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Av. Ayşe Deniz Çelik, kadınların kendisine gösterdiği büyük teveccüh sonrasında adaylık dilekçesini parti yetkililerine teslim etti. 
'SAHADA OLUŞUMUZUN BİR SEBEBİ VARDI'
“Millete hizmet yolunda 21 yıldır çalışan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ‘Türkiye Yüzyılında ’ beraber çalışmak istediğini dile getiren Av. Ayşe Deniz Çelik, “ Görev yaptığım 6 yılda Erzurum il ve ilçelerinde çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmadık. Sahada oluşumuzun bir sebebi vardı. Geçmişten günümüze Ak Parti hükümetinin bölgemize neler yaptığını anlatmak. Yalnızca Kars değil, Çin’e kadar gidebilecek olan treni anlattık. Yurt dışından teknoloji satın alan değil, teknoloji üreten, yazılım devliği yapan bilim insanlarımızın önünü açan çalışmalarını anlattık. Teknolojik festivallerimizi ve Teknokentlerimizi anlattık. Salgın hastalıkta tüm dünyaya örnek olacak şehir hastanelerimize verilen ücretsiz tedavileri anlattık. İHA’ları ve SİHA’ları yerli ve milli üretimleri, sismik sondaj gemilerimizi anlattık. Hukuk alanında yargılamaların hızlanması için yapılan kanun değişikliklerini, uzlaştırıcı ve arabuluculuk sistemlerini anlattık. Biz kadınlar bu kutlu yolda beraber yürüdük, hizmetlerimizi anlattık. Erzurum halkı hizmetleri gördüğü içinde 21 yıldır Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en çok oyu vererek, her zaman onlarla olmamızı sağlamıştır. Şimdi Türkiye Yüzyılına adım atarken yine aynı desteği istiyor milletvekili aday adayı olarak Erzurumlu kadınların gönlüne talip oluyorum” diye söyledi. 
'AK PARTİ’NİN KADINA BAKIŞI BELLİ'
Hükümetin ‘kadın politikalarına’da değinen Av. Ayşe Deniz Çelik, “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin tüm bakanları, yetkilileri, ‘Türkiye Yüzyılında’ kadının ayrılmaz bir parça olduğunu her zaman dile getirmişlerdir. Kadınlarımıza ‘pozitif’ ayrımcılık vardır. Erzurumlu kadınlara buradan sesleniyorum. ‘ Dün olduğu gibi bu günde aynı desteği arzu ediyorum. Erzurumlu kadınlarımızın ekonomi de, üretimde, kültür ve sanatta olmaları için nasıl çalıştıysak yine aynı istekle mücadeleme devam edeceğim. Üreten, kendi ayakları üzerinde duran kadınlarımızla Erzurum’u geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  Av. Ayşe Deniz Çelik, “ Çıktığımız yolda Allah en hayırlısını nasip etsin. Ülkem için, Erzurum için, partim için hangi makam ve mevki bana layık görülürse hizmetlerime devam edeceğim. Aslı olan bütün samimiyetle hangi görev verilirse yapmaktır”.