SPOR Haber Girişi : 21 Aralık 2020 22:40

KADRO DIŞI İSTEDİ KENDİ KADRO DIŞI KALDI. CİMŞİR İLE YOLLAR AYRILDI!

KADRO DIŞI İSTEDİ KENDİ KADRO DIŞI KALDI. CİMŞİR İLE YOLLAR AYRILDI!
Kadro dışı istedi kendi kadro dışı kaldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sürpriz ayrılık. Teknik direktör Hüseyin Cimşir ile yollar ayrıldı.
Kadro dışı istedi kendi kadro dışı kaldı. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sürpriz ayrılık. Teknik direktör Hüseyin Cimşir ile yollar ayrıldı. 
Süper ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Mavi beyazlı ekip'te kupa maçı da dahil 5 kez takımın başında sahaya çıkan Hüseyin Cimşir'in göverine son verildi. Süper Lig'in 13'ncü haftasında dün deplasmanda Beşiktaş'a 4-0 gibi farklı bir skor ile mağlup olunan müsabaka sonrası, "bazı oyuncular bu formayı hak etmiyor, Yönetime yarın rapor vereceğim ve kadro dışı kalması gereken oyuncuları bildireceğim" diyen teknik direktör Hüseyin Çimşir'in bu talebi camiada bazı futbolcuların kadro dışı kalacağı beklentilerine sebep olmuştu. Bugün akşam saatlerinde ise bomba patladı ve kadro dışı kalacak futbolcuların listesini veren teknik direktör Hüseyin Cimşir ile karşılıklı görüşülerek görevine son verildi. Cimşir,"Talep yönetimden geldi, biz de kabul ettik. Herhalde tercihlerini oyuncu grubundan yana kullandılar. Kararın kadro dışı talebimle ilgili olduğunu düşünüyorum" dedi. 
Bu arada Hüseyin cimşir ile yolların ayrılmasının ardından bazı isimler ile temasa geçildiği ve bu isimlerinde Bülent Korkmaz, Tamer Tuna ve Hikmet karaman olduğu ileri sürüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.