SPOR Haber Girişi : 02 Eylül 2020 12:06

KALECİ VE SANTRAFOR İMZA AŞAMASINDA!

KALECİ VE SANTRAFOR İMZA AŞAMASINDA!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, dış transferde bugün yarın Hem kaleci hemde Santrafor konusunda görüştüğümüz iki oyuncuya imza attırma noktasında olduklarını söyledi.
Kaleci ve santrafor bitmek üzere!. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, dış transferde bugün yarın Hem kaleci hemde santrafor konusunda görüştüğümüz iki oyuncuya imza attırma noktasında olduklarını söyledi. 
Süper lig'in başlamasına az bir süre kala eksik olan mevkilere transfer için yoğun bir çaba sarf eden Büyükşehir belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, kaleci konusunda Süper Ligden bir yerli kaleci ile görüştüklerini ve bugün imza attırabileceklerini açıkladı. Kaleci konusunda yaşanan sıkıntıların hesapları alt üst ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Üneş, "Makaridze'de ptorokol imzalamamıza rağmen menajerlerinin fazla para kazanmak uğruna başka takımlar ile görüşmesinden dolayı Gürcü kalecide şuan bir sıkıntı var. ancak biz kendisi ile protokol imzaladık ve bizim müsaademiz olmadan asla bir yere gidemez. Şuan Gürcistan milli takım kampında. ancak yinede biz kendisine ihtarımızı çektik. bekleyip göreceğiz. Kaleci konusunda yeni arayışlarımızda var. Süper lig'den bir kaleci ile görüştük ve prensipte anlaştık. Bugün imza attırmayı düşünüyoruz. yine uzun zamandır önemli bir nokta olan forvet hattında ise uzun zamandır temasta olduğumuz yabancı bir golcü oyuncu var. onunla da her konuda mutabık kaldık ve son görüşmenin ardından golcü oyuncuya da bir an önce imza attırıp takıma katmak için çaba sarf ediyoruz. taraftarlarımızın şunu çok iyi bilmesini istiyorum ki, gerçekten hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor. Bizlerde transferlerin bir an önce bitmesini planlıyorduk. ancak o kadar değişik şeyler oluyor ki, bunların altından kalkmak gerçekten çok zor. yinede Erzurumspor'a yakışır takımın başarısı için mücadele edecek oyuncuları kadromuza katıyoruz. inşallah kaleci ve santrafor transferlerinde de taraftarlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz"dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.