SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2024 11:34

KARASU GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

KARASU GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
İYİ Parti Köprüköy belediye başkan adayı Nasır Güven, Yeniden Refah partisi adayı Nevzat Karasu'ya destek için adaylıktan çekildi. 

Köprüköy'de Nevzat Karasu gücüne güç katıyor.
İYİ Parti Köprüköy belediye başkan adayı Nasır Güven, Yeniden Refah partisi adayı Nevzat Karasu'ya destek için adaylıktan çekildi. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi Erzurum'un Köprüköy ilçesinde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Nevzat Karasu, ilçede en iddialı isimlerin başında geliyor. AK Parti'den aday adayı olan ancak AK Parti'nin tüzüğe rağmen mevcut belediye başkanı Osman Belli'yi tekrar aday göstermesinin ardından Yeniden Refah Partisine geçen iş insanı Nevzat Karasu, seçim çalışmalarını da yoğun bir tempoda sürdürüyor. Köprüköy ilçesinde sevilen ve yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Nevzat Karasu, halkında büyük ilgisini görüyor. 
 

NEVZAT KARASU GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
Yerel seçimler öncesi büyük heyecanın yaşandığı Köprüköy ilçesinde sürpriz bir gelişme yaşandı ve İYİ Parti Köpqrüköy belediye başkan adayı Nasır Güven adaylıktan çekilerek Nevzat Karasu'yu destekleme kararı aldı. Nasır Güven, ilçenin köklü ve kalabalık bir ailenin mensubu. Nevzat Karasu'ya destek için adaylıktan çekilen Nasır Güven'in bu katılımından sonra Köprüköy ilçesinde AK Parti Adayı Osman Belli ile Yeniden Refah Partisi adayı Nevzat Karasu arasında dengelerde değişmeye başladı. 20 Yıldır Köprüköy ilçesinde belediye başkanlığı yapan Osman Belli'nin hizmet yönünden ilçenin yüzünü güldürmediğini ileri süren vatandaşlarda birer birer Nevzat Karasu etrafında birleşme kararı alıyor. 
 

KARASU: DEĞİŞİM ŞART OLDU
Yeniden Refah Partisi Köprüköy belediye başkan adayı Nevzat Karasu, İYİ Parti adayı Nasır Güven'in adaylıktan çekilip kendisine destek vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Köprüköy ilçemiz yıllardır hak ettiği hizmeti bir türlü alamamıştır. İlçemiz için artık değişim şart olmuştur. Köprüköy lü kardeşlerimiz hizmete aç kalmış ve artık bir değişimin olması gerektiğinin farkına varmışlardır. İnşallah 31 mart pazar günü sandıktan zaferle çıkarak Köprüköy ilçemizin makus talihine son vereceğiz" dedi.