SİYASET Haber Girişi : 28 Haziran 2022 14:31

KARATAŞ'TAN YEREL YÖNETİMLERE ÖVGÜ

KARATAŞ'TAN YEREL YÖNETİMLERE ÖVGÜ
Başkan Karataş, “Aralarında Cumhur İttifakı mensubu olan belediyelerimiz de dâhil olmak üzere tüm yerel yönetimlerimiz övgüyü hak eden çalışmalar yapıyor

Karataş’tan yerel yönetimlere övgü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum’daki yerel yönetimlere övgü dolu açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum’daki yerel yönetimlere övgü dolu açıklamalarda bulundu. Başkan Karataş, “Aralarında Cumhur İttifakı mensubu olan belediyelerimiz de dâhil olmak üzere tüm yerel yönetimlerimiz övgüyü hak eden çalışmalar yapıyor. Erzurumlu hemşehrilerim adına belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, yerel yönetimlerin vatandaşlarla en yakın ve iç içe olan hizmet kuruluşları olduğunu belirterek, Erzurum’da bu manada devrim gibi çalışmaların yapıldığını dile getirdi. Başkan Karataş, Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere merkez ilçe belediyeler ve Cumhur İttifakı mensubu olan belediyelerle ilçe belediyelerinin birbirinden kıymetli hizmetler ürettiğini anlatarak, “Erzurum’da bugün nereye bakarsanız bakın, belediyelerin vizyon gerektiren çalışmalar yaptığını görürsünüz” dedi.
GÜÇLÜ BİR İKTİDAR LAZIM
Erzurum’da önceki dönemlerde yerel yönetimler arasında sürekli bir koordinasyon eksikliği ve iletişimsizliğin söz konusu olduğunu hatırlatan Başkan Naim Karataş, “Ama şimdi bakıyoruz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve tüm belediye başkanları o kadar güzel bir koordinasyonla çalışıyorlar ki, Erzurum adına mutlu oluyoruz. İşbirliği içerisinde birbirinden güzel hizmetler veriliyor. Erzurum’da altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemesinden sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanlara varıncaya kadar gündelik yaşamın her anında belediyelerin izi var. Bu neyle oluyor? Güçlü bir iktidarla oluyor, Cumhur İttifakı farkıyla oluyor. Bu hizmetlerin devamı için Cumhur İttifakı’nın desteklenmesi gerekiyor. Çünkü bu ittifak tamamen milli ve yerli bir ittifaktır. Bu ittifak, milleti öteleyen değil, önceleyen bir anlayışı ifade etmektedir” diye konuştu.
BAŞKAN KARATAŞ’TAN TEŞEKKÜR
Erzurum’daki AK Parti ve Cumhur İttifakı mensubu belediye başkanlarına teşekkür eden Naim Karataş, “Belediye başkanlarımızı gerçekten kutluyoruz, tebrik ediyoruz. Erzurum adına o kadar güzel işlere imza atılıyor ki, Erzurum’un çehresi her geçen gün değişiyor. Bir zamanlar yol ve kaldırım yapmakta bile zorlanan belediyeler, bugün katma değer üreten yatırımlar yapıyor, ekonomik değer üretiyor, istihdama önayak oluyor. Ben partim ve teşkilatım adına belediye başkanlarımızı ayrı ayrı kutluyorum” şeklinde konuştu.