SPOR Haber Girişi : 31 Ağustos 2022 11:08

KATLEDİLEN ERZURUMSPOR, KONUŞAN SAMSUNSPOR!

KATLEDİLEN ERZURUMSPOR, KONUŞAN SAMSUNSPOR!
Haksızlığa gelen,  Hakemler tarafından tarumar edilen,  kırmızılar yiyen,  üstüne üstlük taraftarları çileden çıkarılan  EERZURUMSPOR

Meydan Boş ya konuşan konuşana! 
Haksızlığa gelen, 
Hakemler tarafından tarumar edilen, 
kırmızılar yiyen, 
üstüne üstlük taraftarları çileden çıkarılan 
EERZURUMSPOR
Bağıran çağıran rakip Samsunspor! 
Erzurumspor Yılport Samsunspor maçı hafta sonu oynandı ve beraberlikte sonuçlandı. Maçta Hakem triosunun rezalet yönetimi sayesinde Milyonlar harcanarak kurulan Samsunspor kepaze olmaktan hakemler sayesinde kurtuldu. 
Sahada Yüreği ile oynayan ve yaptığı mücadele ile herşeyin para olmadığını futbol kamuoyuna gösteren Mavi beyazlı cengaverler Samsun maçında Hakemlerin gazabına uğramasaydı inanın üç puan Erzurumspor hanesine yazılacaktı. 
43. dakikada Shala'ya gösterilen anlamsız kırmızı kart ve akabinde hakemin hatalı kararları Erzurumspor'un müthiş mücadelesine adeta set çekti. 
Tabi bu maçta Shala'ya gösterilen 2. sarı kart'dan kırmızı kart pozisyonu hep es geçildi. 
Gündemde ne vardı! 
Eren'e yapılan faul sonrası kazanılan Erzurumspor lehine penaltı. 
Samsun cephesi başta olmak üzere bazı hadsiz spor yazarları böyle bir penaltının verilemeyeceğini ve Samsunspor'un haksızlığa uğradığını bas bas bağırıp durdular. Meydan boş dedik ya, özellikle Samsun'un Başkanından Sportif direktörüne, teknik direktöründen futbolcusuna kadar herkes üç puanının ellerinden aldığını söyledi durdu! 
Göz var nizam var. Hakemlerin saçma sapan kararlarına maruz kalan Erzurumspor, iki oyuncusu kırmızı kart gören Erzurumspor, teknik sorumlusu ve yardımcısı kırmızı kartla cezalandırılıp tribüne gönderilen Erzurumspor, Aleyhine kararlar verinen Erzurumspor, ama gelin görün ki kiyameti koparan Samsunspor!.. 
Maçın bitiminden bugüne kadar Samsun cephesinde yerel ve ulusal medya da ardı ardına açıklamalar yapılırken Erzurumspor cephesinde malesef çıt ses çıkmadı?... 
Kulüp başkanı Ahmet Dal yarın kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek ve Samsunspor maçında yaşanan haksızlıklar karşısında açıklamalar yapacak. 
Ligin başladığı ilk üç haftada oynadığı üç maçtanda hakem yönünden yüzü gülmeyen Erzurumspor ligme ligme doğranırken, Erzurumdan beraberliği zor kurtaran Çok paralı Samsunspor'un bu kadar feryat figan etmesi ve haksızken kendini haklı pozisyonuna sokması futbolumuzdaki çaresizliği gözler önüne seriyor.