SPOR Haber Girişi : 08 Mayıs 2021 00:25

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK!

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK!
Erzurumspor Süper ligde kalma adına Kasımpaşa ile finale çıkıyor. Hazırlıklarını tamamlayan mavi beyazlılarda tek amaç mutlak galibiyet.
Ya tamam Ya da devam maçı!
Erzurumspor Süper ligde kalma adına Kasımpaşa ile finale çıkıyor. Hazırlıklarını tamamlayan mavi beyazlılarda tek amaç mutlak galibiyet. 
Geçtiğimiz haftayı Fenerbahçe yenilgi ile kapatan ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada avantajı kaçıran Erzurumspor, Süper Lig’in 40. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Fenerbahçe maçındaki takım içerisinde yaşanan kriz, ve kadro darlığı yaşayan mavi beyazlılar, Kasımpaşa maçını kazanarak son hafta oynayacağı Alanyaspor maçı öncesi moral bulup ligde kalma ümitlerini sürdürmek niyetinde. 
Ateş hattının en kritik maçlarından biri Erzurum'da oynanacak. Bir tarafta 3 maçlık galibiyet serisi yakalayıp uçuşa geçen ancak son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle ateşi iyice hisseden Erzurumspor, diğer tarafta ise küme düşme hattının sadece 2 puan üzerinde yer alan Kasımpaşa... İki takımın da tek hedefinin mutlak galibiyet olduğu kritik karşılaşmada Erzurumspor'da cezalı ya da sakat oyuncu bulunmuyor. 
Konuk takım Kasımpaşa'da ise 5 eksik teknik direktör Şenol Can'ın canını sıkıyor. Lacivert-Beyazlılar'da nefes kesecek mücadelede Hodzic, Tosic, Jeanvier, Koita ve Yusuf Erdoğan sakatlıkları nedeniyle görev yapamayacak. 
Karşılaşmayı Halil umut Meler yönetecek. Mücadelenin başlama saati ise 20:30. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.