GÜNDEM Haber Girişi : 12 Haziran 2020 22:41

KONGRE CADDESİ KARIŞTI!

KONGRE CADDESİ KARIŞTI!
Erzurum’da bu sabah minibüs şoförleri ile zabıta arasında çıkan tartışma büyüyünce devreye polis girdi. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.
Kongre Caddesi'nde minibüs şoförleri ve zabıtalar karşı karşıya geldi...
Erzurum’da bu sabah minibüs şoförleri ile zabıta arasında çıkan tartışma büyüyünce devreye polis girdi. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Olay, Yakutiye ilçesi Kongre Caddesi’nde meydana geldi. Pandemi tedbirleri kapsamında ulaşım araçlarını denetleyen zabıtalar, ayakta yolcu taşıdığı öne sürülen bir minibüs şoförüyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları yatıştırmaya çalışırken, olaya yoldan geçen diğer minibüs şoförleri de dahil olunca, çarşı birden bire karıştı. Trafiğin bir anda alt-üst olduğu Kongre Caddesi’ndeki olay karşılıklı hakaretleşmeye varınca, devreye giren polis tarafları karakola götürdü. Minibüs şoförleri ve zabıtalar birbirlerinden şikayetçi olurken, olay esnasında ve sonrasında tarafların yanı sıra, vatandaşların da sosyal mesafe kurallarına riayet etmemesi dikkatlerden kaçmadı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.