SPOR Haber Girişi : 12 Haziran 2021 23:12

KONGREYE 4 GÜN KALDI AMA...

KONGREYE 4 GÜN KALDI AMA...
17 Haziran tarihinde yapılacak olan kongre öncesi B.B. Erzurumspor'da yaprak kıpırdamıyor.
Sessizlik tedirgin etmeye başladı!
17 Haziran tarihinde yapılacak olan kongre öncesi B.B. Erzurumspor'da yaprak kıpırdamıyor. 
Süper lig macerasından hüsranla dönen ve önümüzdeki sezon 1. ligde mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yaşanan tablo karşısında gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve gerekse Ömer Düzgün Başkanlığındaki yönetim çok sert eleştiriler almıştı. 
Hakaret ve küfürlerinde fazla olduğu bu eleştiriler sonrasında kulübün onursal Başkan'ı da olan Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurumspor'dan elini çekti. Yönetim Tarafından 17 Haziran tarihinde alınan kongre kararı ve Başkan adaylığı noktasında Kürşat Karakaş dışında başka resmi adaylık açıklamasının yapılmaması, son gelişen olaylar sonrasında da Başkan adaya Kürşat Karakaş'ın "Mehmet Sekmen'siz olmaz" demesinin ardından, gözler yeniden Mehmet Sekmen'e çevrildi. Ancak Edinilen bilgilere göre Başkan Sekmen'in kararında hala ısrarcı olduğu ve kongreye dahi katılmayı düşünmediği ileri sürüldü. Bir yanda yönetimin olması diğer yandan takıma yapılacak oyuncu ve teknik heyet transferlerinin halen daha netlik kazanmaması mavi beyazlı kulübün büyük bir kaosa doğru sürüklendiğini gözler önüne seriyor. Kongreye 4 gün kalmasına rağmen halen daha net bir gelişmenin yaşanmaması camiayı tedirginliğe ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.