SPOR Haber Girişi : 03 Aralık 2020 22:16

KONYA YOLCULUĞU YARIN!

KONYA YOLCULUĞU YARIN!
BB Erzurumspor’a imzayı atan çiçeği burnunda teknik direktör Hüseyin Çimşir, takımının antrenmanına nezaret etti.
Cimşir ilk çalışmasını yaptırdı. 
Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da yeni teknik direktör Hüseyin Çimşir, imzayı attı. Genç teknik adam akşam sözleşme imzalarken, sabah ayağının tozuyla takımının antrenmanına nezaret etti.
Çiçeği burnunda teknik adamın sabah çıktığı antrenmanda Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş de kendisini yalnız bırakmadı. İkili kısa bir süre antrenman sahasının kenarında sohbet etti.
BB Erzurumspor, son çalışmayı sabah saatlerinde yapacak ve Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Mavi-beyazlılar antrenmanın ardından toplu halde öğle yemeği yedikten sonra özel uçakla Konya’ya uçacak ve yarın saat 16:00’da oynanacak olan maç için kampa girecek.
Futbolcular hırslı ve istekli
Kan değişikliği yaparak Mehmet Özdilek’in yerine Hüseyin Çimşir’i takımın başına getiren BB Erzurumspor’da  Konyaspor mesaisi devam ederken, futbolcuların yeni teknik direktör Çimşir’e kendilerini göstermek için bir hayli hırslı ve istekli çalıştıkları görüldü. Yeni teknik direktör Hüseyin Cimşir, Erzurumspor gibi büyük bir camiaya geldiğini için çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine destek verenleri mahçup etmemek için elinden geleni yapacağını belirtti. Konya maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade eden genç teknik adam, " Konyaspor'un oyun planını biliyoruz. oyuncularımızda bu maçın önemini çalışmalardaki hırsları ile gösteriyorlar. İnşallah ilk çıktığım maçta Erzurum'a galibiyet ile döneriz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.