SİYASET Haber Girişi : 08 Aralık 2023 09:27

KÖPRÜKÖY ADAYI "BELLİ" GİBİ

KÖPRÜKÖY ADAYI
ÜÇ dönemdir Köprüköy İlçe Belediye başkanlığını yapan Osman Belli, 31 Mart yerel seçimleri öncesi tarih yazmaya yakın. 

AK Parti'nin Köprüköy adayı "Belli" gibi. 
ÜÇ dönemdir Köprüköy İlçe Belediye başkanlığını yapan Osman Belli, 31 Mart yerel seçimleri öncesi tarih yazmaya yakın. 
Erzurum'un şirin ilçelerinden biri olan Köprüköy'de üç dönemdir Belediye başkanlığını yürüten ve yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra vatandaşlarında gözsdesi olan Osman Belli, Tüzüğe rağmen AK Parti'nin gözdesi durumunda. 
Özellikle son dönemlerde İlçe merkezi başta olmak üzere mahallelerde yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkan Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli, 31 mart yerel seçimler öncesi AK Parti'den yine aday adayı oldu. AK Parti'de 3 Dönem kuralı olmasına rağmen Genel Merkezin "istisna'a tanıması beklenen Osman Belli, 4. dönem seçilerek tarih yazmanın planını yapıyor. 
İlçede sevilen ve gönül belediyeciği kapsamında büyük beğeni toplayan Osman Belli, renkli kişiliği ilede gönüllerde taht kurdu. 
" Köprüköy'ün hizmetkarıyım" diyerek 4. kez Belediye Başkanlığına talip olan Esnafe başkan Belli, " İlçemizde yaptığımız başarılı çalışmaları sürdümek ve Köprüköy'ün daha iyi noktalada gelmesi için göreve devam etmek istiyorum. Genel merkeziminde onayı ile İnşallah 1 Nisan sabahı Kövprüköy ilçemizde istikrara devam diyeceğiz. Biz işimize bakıyoruz. Hizmet noktasında ilçemize ne yapabiliriz bunun mücadelesi içerisindeyiz. Köprüköy'lü vatandaşlarımızda aldığ hizmetin karşılığını bize sandıkta veriyor zaten. Durmak yok yola devam" dedi. 


OSMAN BELLİ KİMDİR
Oman Belli, 1964 yılında Erzurum'un Köprüköy ilçesinde doğmuştur. Köprüköy Belediye Başkanı görevini yürütmektedir. Evli ve beş çocuk babasıdır. Osman Belli, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti Erzurum Köprüköy Belediye Başkan adayıdır