SİYASET Haber Girişi : 10 Mart 2024 14:02

KÖPRÜKÖY'DE SEÇİM "BELLİ" GİBİ

KÖPRÜKÖY'DE SEÇİM
Osman Belli'nin yeniden aday gösterildiği AK Parti'de Köprüköy SKM açılışında ilgi en üst seviyeye çıktı.

AK Parti Köprüköy'da gövde gösterisi yaptı. 
Osman Belli'nin yeniden aday gösterildiği AK Parti'de Köprüköy SKM açılışında ilgi en üst seviyeye çıktı. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti genel merkezi tarafından 4. kez aday gösterilen mevcut belediye başkanı Osman Belli, İlçe başkanı Rıdvan Aras ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. 
AK Parti tarihinde 4. kez aday gösretilerek bir ilke imza atan Köprüköy belediye başkanı Osman Belli, hafta sonu İlçede adeta gövde gösterisi yaptı. 


MİTİNG DEĞİL SKM AÇILIŞI 
AK parti tarafından yapılan Seçim Koordinasyon merkezi (SKM) açılışında ilgi beklenenin çok üzerinde olunca açılış adeta miting'e dönüştü. AK parti Mlletvekilleri Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, İlçe başkanı Rıdvan Aras, Belediye Başkanı ve yeniden aday gösterilen Osman Belli ile teşkilat mensupları ve yüzlerce vatandaşın iştirak etitği SKM açılışında diğer adaylara adeta göz dağı verildi. 


OSMAN BELLİ VE RIDVAN ARAS İŞİ BİTİRMİŞ
Miting havasında geçen Seçim Koordinasyon merkezi açılışında Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fıdat, Büyükşehir belediye başkanı Mehnmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu vatandaşlara hitaben yaptıkları konuşmalarda, Cumhur ittifakının önemine değinirken, Köprüköy İlçesinde değişimin ve dönüşümün devam edeceğini ifade ettiler. 
BELLİ VE ARAS'A ÖVGÜLER YAĞDI
AK Parti ilçe başkanı Rıdvan Aras ve belediye başkan adayı Osman belli'nin  yıllardır uyumlu çalışması SKM açılışında bir kez daha gözler önüne geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı açılış sonrası AK Parti'nin üst düzey kurmayları belediye başkan adayı Osman Belli ve İlçe Başkanı Rıdvan Aras'a övgüler yağdırdı.