SPOR Haber Girişi : 15 Haziran 2021 14:10

KURALLAR SADECE ERZURUM'DAMI GEÇERLİ!

KURALLAR SADECE ERZURUM'DAMI GEÇERLİ!
BAL Liginde İlimizi temsil eden Ilıca İdmanocağı Belediyespor, Ağrı Doğubeyazıt maçında resmen çifte standart'a kurban gitti.
Kurallar sadece Erzurum'damı geçerli!
BAL Liginde İlimizi temsil eden Ilıca İdmanocağı Belediyespor, Ağrı Doğubeyazıt maçında resmen çifte standart'a kurban gitti. 
Geçtiğimiz Çarşamba günü start alan Bölgesel amatör ligi ilk hafta müsabakalarında İdmanocağı’nın Erzurum derbisinde  Yakutiye ile oynadığı maçta saha ve saha dışı didik didik edildi. Ancak bir sonraki karşılaşma olan Doğubeyazıt deplasmanında tribünler resmen şenlik havasında olurken rakip takım taraftarlarının temsilcimiz sporcularına yaptığı hakaret ve küfürler maça damga vurdu. 
Mavi-beyazlılar, Ağrı temsilcisine 2-0 kaybederek zirveyi rakibine kaptırırken, maçtan çok yasak olmasına rağmen yüzlerce rakip takım taraftarlarının tribünlerde olması spor camiasının tepkisine neden oldu. Ilıca İdmanocağı Belediyespor teknik sorumlusu Yunus Aydın, "kendi memleketimizde kendi sahamızda oynadığımız maçta öyle tedbirler alındı ki bir tane taraftarımız ne tribüne alındı nede sahanın tel örgü dışına müsaade edildi. Ancak Doğubeyazıt'da sahaya çıktığımızda bir gördük ki tribünlerde yüzlerce insan var. Bu nasıl bir anlayıştır bilemiyoruz. kurallar sadece bizim memleketimiz de mi uygulanıyor. Maçta başta şahsım olmak üzere sporcularımıza ağıza alınmayacak küfürler ve hakaretler yapıldı. oyuncularım konsantrasyonlarını kaybetti. Rakip takım taraftarlarının küfür ve hakaretleri genç oyuncularımızı çileden çıkardı. Şartlar öyle ağır oldu ki canımızı zor kurtardık dersek yalan olmaz. Erzurum'da kendi seyircimiz yasaklar nedeniyle stadın etrafına bile bırakılmazken, Doğubeyazıt da tribünlerde yüzlerce insan vardı.  Bizde kendi memleketimizde bırakın maç izlemeyi sahanın etrafına inemiyoruz. Bu şehrin ne eksiği var. Birazda bu şehre tolerans tanısanız  ne olur. Kanunlar, Yasalar, Yasaklar ve cezalar sadece bu memleket için mi var? Bırakın takımlarımız aynı şartlarda mücadele etsinler.” diyerek tepkisini dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.