SİYASET Haber Girişi : 28 Ocak 2022 14:34

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR SAYIN ELMALI!

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR SAYIN ELMALI!
Eğer pilot İl olarak seçtiğiniz Erzurum'da çalışma hızınız bu ise gerisini söylemek bile hatadır bence!... En iyimi siz önce Kar'ı kışı bırakında teşkilatlarınızın temposunu artırmaya bakın. "LAFLA PENYİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR"
Siyasetin sermayesi insandır. 
Siyasetin içinde olanlar bu kavramı çok iyi bilir. 
İnsanları etkilemek veya gündemde kalmak siyasetçiler için çok ama çok önemlidir. 
İsimlerinin ön planda olması, özellikle de Genel Başkanlarına kendilerini göstermeleri için manşetlere çıkmaları apayrı bir konudur!  
Erzurum'da siyaset biraz farklı yapılır. 
Aslında tecrübeli siyasetçiler nerde nasıl ve ne gibi hareket edeceklerini çok iyi bilirlerken acemi siyasetçilerde kendilerini göstermek adına zaman zaman değişik veya günü geçmiş gündemler hazırlayarak "çalıyormuş" gibi yaparlar. 
Tabii yiyen yer yemen ise gülüp geçer! 
Türkiye Değişim Partisinin Erzurumlu Genel Başkan yardımcısı Ebubekir Elmalı'da bugünlerde Erzurum ile ilgili bir şeyler yapmak mı? veya gündemde kalmak adına mı! manşetlerden inmiyor. 
Elmalının son gündemi ise AK Parti İktidarından önce bile sık sık gündeme gelen "KAR TAZMİNATI"!... 
AK Parti 2003 yılından beri iktidarda ve de tek başına iktidarda. Üstüne üstlük Erzurum 2003 yılından itibaren AK Partinin hep kalesi oldu. Son seçimlerde her ne kadar Ak Parti Erzurum'da oy kaybı yaşansa da yine de 4 Milletvekili ve 1 'de MHP milletvekili ile yani Cumhur ittifakı ile iktidarını sürdürüyor. 
Erzurum'un iklimi bir tarafa, ağır yaşam koşullarını anlatmaya gerek yoktur. Öyle ki havası sert insanı mert olan Erzurum'da, Dadaşın dik duruşu her zaman örnek olmuştur.  Evet Erzurum'da kış çok çetin geçer. Özellikle kış aylarında yakıt başta olmak üzere bir çok sorun en ağırından yaşanırken, yine de Erzurum bu konuda hep kaderi ile baş başa kalmıştır. 
Bizler basın mensupları olarak STK'lar, veya muhalefet partilerin temsilcileri Erzurum'un iklim şartlarını ve ağır yaşam koşullarını yıllardan beri hep söyler ve gündeme getirir dururuz. Ancak bu kadar feryat figan edilmesine rağmen ne Hükumet kanadı nede şehri yönetenler bu konuları hiç gündemlerine bile almazlar. 
Memleket için hizmet etmenin gayesi ile yola çıkanların birkaç ay sonra nasıl heyecanını kaybettiğini ve sonrasında umursamaz olduğunu çok ama çok iyi biliriz. 
TDP Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Elmalı, Erzurum için kar ve kış tazminatı talebinde bulunmuş. Hem de vekillere çağrı yaparak. Erzurum ve Doğu illerinin kış aylarında büyük sıkıntılar çektiğini ifade etmiş.
İyide sayın Elmalı,  çağrı yaptığınız Mecliste Erzurum'u veya doğu illerini temsil eden Milletvekilleri veya Erzurum'a gelen Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu tabloyu veya kara kış'ı bilmiyorlar mı? 
Biliyorlar hem de çok iyi biliyorlar! 
Ancak Sizin kendinizi gündemde tutmak adına ortaya getirdiğiniz bu konu bizim yıllardan beni bas bas bağırdığımız bir konu!...
Evet belki birileri sizin sesinizi duyarda İnşallah Erzurum için Kar ve Kış tazminatı verilir?
Fakat bilmelisiniz ki birilerine "davulun sesi uzaktan hoş gelir"... 
Bence siz bu tür konulardan ziyade Pilot İl olarak seçtiğiniz Erzurum'da önce partiniz için bir şeyler yapın. Kusura bakmayın ama şuan yeni oluşan sizin partiniz kaplumbağa hızında ilerliyor. Bunu Erzurum teşkilatı için diyorum tabiii... 
Hani pilot il olarak Erzurum'u seçmiştiniz ya? 
Onu hatırlatayım dedim size! 
Eğer pilot İl olarak seçtiğiniz Erzurum'da çalışma hızınız bu ise gerisini söylemek bile hatadır bence!... En iyimi siz önce kar'ı kışı bırakında teşkilatlarınızın temposunu artırmaya bakın. 
"LAFLA PENYİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.