GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ağustos 2020 12:59

MEHMET EMİN ÖZ: NE YAMAN BİR ADAM'DI!

MEHMET EMİN ÖZ: NE YAMAN BİR ADAM'DI!
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, önceki gün yaşamını yitiren İl Başkan Yardımcısı Necdet Yaylalı ile ilgili öyle bir yazı paylaştı ki okuyanlar bir daha okudu!
Mehmet Emin Öz: ne yaman bir adam'dı?
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, önceki gün yaşamını yitiren İl Başkan Yardımcısı Necdet Yaylalı ile ilgili öyle bir yazı paylaştıki okuyanlar bir daha okudu! 
işte AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün mesai arkadaşı için sosyal medya'da yazıp paylaştığı o yazı. "Necdet Yaylalı ağabeyimizi kaybettik. Birkaç gündür bir şeyler yazıp yazıp siliyorum, kendimi toparlayamıyorum. Aklıma anlattıkları, hayatına sığdırdıkları geliyor. Şaşırıyorum, kendi kendime "Ne yaman bir adamdı." diyorum.
Necdet ağabey çok zorluklar çekmiş bir dava adamıydı. Araba, ev, makam ya da para hayali kurmazdı. Siyaseti bu saiklerle yapmazdı. O sadece ümmetin sığınağı olarak gördüğü Türkiye'nin gelişmesi, değişmesi, dönüşmesi için konuşur, çalışırdı. Güzel ülkemizin enerji sorununu çözecek son keşiften haberi olmadı maalesef. Haberi olsaydı eminim göz yaşlarını tutamazdı. Böylesi duygulu bir ağabeyimizi kaybetmenin hüznünü yaşıyorum birkaç gündür. Çünkü siyasetin temelinin paraya ya da güce dayandığına inanmıyorum. Siyaset esas itibariyle duygu ile, yani yürekle yapılır. O yürek ki "Kızdı mı cehennem kesilir sevdi mi cennet." İşte o yüzden diyorum ki teşkilatımız yürekli bir adamını kaybetmiştir. Ama şanslıdır ki böylesi yürekli bir adamı tanıma, onunla çalışma onuruna da erişmiştir.
Özellikle gençlerimize örnek olması duasıyla Rabbimden kendisine rahmet diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.