SPOR Haber Girişi : 07 Kasım 2020 23:35

MEHMET ÖZDİLEK OYUNDAN MEMNUNMUŞ?

MEHMET ÖZDİLEK OYUNDAN MEMNUNMUŞ?
Göztepe maçı sonrası basın toplantısında konuşan teknik direktör Mehmet Özdilek oyundan memnun olduğunu belirterek oyuncularını tebrik etti!
Mehmet Özdilek oyundan memnun olduğunu ifade etti. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik direktörü Mehmet Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Kazanmaya odaklandığımız maç öncesi bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Son iki haftadır bireysel anlamda çok hata yaptık. Özellikle Fatih Karagümrük maçında bize yakışmayan bir skorla evimize döndük. O anlamda biraz stresli, bir o kadar da kazanılması gereken bir müsabaka gibi görüyordu." dedi.
İlk 45 dakikalık sürecin dengeli geçtiğini ifaden eden Özdilek, "Hem kazanabilirdik hem de kaybedebilirdik. İlk 45 dakika dengede giden bir oyun vardı. Kolay değil ama tabii bireysel hata ve akabinde kornerde golü yememiz, psikolojik olarak bizi etkiledi. Devre arasında oyuncularıma, tempoyu yükseltip biraz daha rakibi önde hataya zorlarsak gol bulabileceğimizi ifade etmiştim. Doğru bir zamanda gol geldi. Daha sonraki süreçte girdiğimi pozisyonları değerlendirebilseydik, bugün sahadan galibiyetle ayrılabilirdik." diye konuştu. Özdilek, oyuncuların performansından memnun olduğunu anlatarak, şu ifadeleri kullandı:"90. dakikada gol de yiyebilirdik. Ben oyuncuların ortaya koyduğu futboldan memnunum. Önümüzde 15 günlük bir ara var. Bu arada fiziksel anlamda biraz daha esiklerimizi gidermeye çalışacağız. Daha sonra çok yoğun bir periyot bizi bekliyor. Tabii ki evimizde kazanarak araya girmek isterdik ama bu ligde her puan çok kıymetli. Oyuncularımı tebrik ediyor, rakibe de başarılar diliyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.