SPOR Haber Girişi : 22 Ekim 2020 13:51

MEHMET SEKMEN ERZURUMSPOR İLE YATIP KALKAR OLDU!

MEHMET SEKMEN ERZURUMSPOR İLE YATIP KALKAR OLDU!
Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi takıma moral ziyareti gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, zorlu maç öncesi başarı dileğinde bulundu.
Başkan Sekmen'in Erzurumspor hassasiyeti. 
göreve Başladığı günden bugüne kadar Büyükşehir Belediye Erzurumspor için çok büyük desteklerde bulunan ve gerek takım başarısı ve gerekse tesisleşme anlamında takdire şayan çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, adeta Erzurumspor ile yatıp kalkıyor. Yoğun iş temposuna rağmen, fırsat bulduğu anda kulübe ziyaretler yaparak takımın yanında olan Başkan Sekmen, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi moral ziyareti yaptı. Cumartesi saat 19:00'da oynanacak olan önemli karşılaşma öncesi tesislere gelerek antrenmanı izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Antrenman öncesinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile ayaküstü sohbet ederek takım hakkında bilgiler aldı. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in korona olması ve karantinada bulunması nedeniyle katılamadığı ziyaret de Galatasaray maçında başarılar dileyen Başkan Mehmet Sekmen, oyunculara güvendiğini belirterek zorlu müsabakadan en az 1 puan beklediğini ifade etti. Teknik direktör Mehmet Özdilek ise Başkan Sekmen'e, takımın çok forma olduğunu ve bu maça çok iyi hazırlandıklarını açıkladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.