SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2023 09:32

MESUT YILMAZ BAŞVURUSUNU YAPTI

MESUT YILMAZ BAŞVURUSUNU YAPTI
Mesut Yılmaz, "Erzurum ve Ülkemiz için hazırız" dedi adaylık müracaatını yaptı. 

Mesut Yılmaz, "Erzurum ve Ülkemiz için hazırız" dedi adaylık müracaatını yaptı. 
Erbakan Vakfında ve Yeniden Refah Partisinin çeşitli kademelerinde görev yapan Yakutiye ilçe kurucular kurulu üyesi ve aynı zamanda ilçe sekreteri Mesut YILMAZ Milletvekili Aday Adaylığı müracaatını yaptı. 
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Yeniden Refah partisinde aday adaylarının sayısı her geçeng ün artıyor. Daha önce Erbakan vakfında görev yapan ve aynı zamanda Yeniden Refah partisinin Yakutiye İlçe teşkilatında kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyasi yaşantısını sürdüren genç siyasetçi Mesut Yılmaz'da aday adaylığı kervanına katıldı. 28. Dönem Erzurum Milletvekilliğe Aday Adaylığı başvurusunu İl Başkanı Adnan Bozan'a sunan Mesut yılmaz Resmi müracaatını yaptı.
Yeniden Refah Partisi Yakutiye İlçe Başkanı Bahri Güler ve teşkilat mensuplarınında desteğini alarak Aday adaylığı başvurusunu yapan Mesut Yılmaz, "Erzurum ve Ülkemiz için hazırız diyerek çıktığımız bu yolda rabbim yardımcımız olsun. Yeniden Refah Partisi neferleri olarak tek gayemiz adil bir yönetim ve refah içinde bir yaşam hazırlamak. Benimle beraber bu yolda hizmet için yola çıkan tüm aday adaylarımıza yürekten başarılar diliyorum. Eminim ki Erzurum halkı destek noktasında da bizlerin yanında olacaktır" dedi.