SİYASET Haber Girişi : 11 Ağustos 2023 13:16

MHP AZİZİYE'DEN

MHP AZİZİYE'DEN
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe kongrelerinin ilkini gerçekleştirdi.

MHP Aziziye'den "Bismillah" dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe kongrelerinin ilkini gerçekleştirdi. Aziziye İlçesinde daha önce atama ile İlçe Başkanlığını yapan Lokman Acar bu kez seçimle Başkanlığa devam edecek. 
Yerel seçimler öncesi büyük kurultaya hazırlananan Milliyetçi Hareket Partisinde İlçe kongreleri başladı. MHP Erzurum İl teşkilatında da ilk olarak Aziziye İlçesinde kongre heyecanı yaşandı. 6. olağan kongrede daha önce atama ile ilçe başkanlığına getirilen Lokman Acar tek aday olarak seçimde delegelerin karşısına çıktı. 
Divan Başkanlığını MHP Genel başkan yardımcısı ve Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın'ın yaptığı kongreye Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, MHP yakutiye Palandöken İlçe Başkanları, Yeniden Refah Partisi Aziziye İlçe Başkanı Recep Turhan, partililer ve ülkü ocakları mensupları iştirak etti.

Kongrede bir konuşma yapan MHP Genel başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, Cumhur ittifakının önemine değinirken, Türkiye'nin artık kabuğuna sığmadığını ve özellikle Dünyada adından sıkça söz ettiren bir ülke olduğunu ifade etti. Cumhur İttifakı olarak başta terör olmak üzere, muhalefetinde kirli oyunları karşısında dimdik ayakta durduklarını sözlerine ekleyen Aydın, yerel seçimlerde yine cumhur ittifakının zaferle ayrılacağını söyledi. 


Kongrede tek aday olarak yeniden Aziziye İlçe Başkanlığına seçilen Lokman Acar ise, bu mutlu günde kendilerini  yalnız bırakmayan ve kongreye gelen herkese teşekkür ederken, "İşimiz çok yükümüz ağır. Bilge liderimizin yolunda insanlara hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun"dedi. 
Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek oylamaya sunulmasının ardından seçime geçildi. Tek aday olan Lokman Acar, tüm delegelerin oylarını alarak MHP Aziziye İlçe Başkanlığına getirildi. lokman Acar'ın yönetiminde ise şu isimler bulunuyor. 
Fikret Ceylan
Fuat Çaldıran
Sacit Turan
Veysal Yaşar Turan
Cemil Mola
Hakkı Yücel Solak
Hakan Mola
Zafer Tahtacı
Ercan Aksu
Mustafa Taş
Aydın Karakaş
Eyüp Kocaman
Erkan Ugan
Yavuz Doğan
Taşkın Karslı
Erdal Aydın
Nihat Doğan
Şaban Korkmaz
Erdinç Altun