SİYASET Haber Girişi : 16 Nisan 2023 13:29

MHP'DEN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

MHP'DEN MUHTEŞEM ORGANİZASYON
MHP Erzurum İl Başkanlığı, Aday tanıtım ve iftar programı düzenledi. Yaklaşık 3 Bin kişinin katıldığı programda partililer milletvekili adaylarını bağrına bastı.

Yurdagül, hem coştu, hem coşturdu...
MHP Erzurum İl Başkanlığı, Aday tanıtım ve iftar programı düzenledi. Yaklaşık 3 Bin kişinin katıldığı programda partililer milletvekili adaylarını bağrına bastı.
MHP Erzurum İl Başkanlığı, aday tanıtım ve iftar programı düzenledi. Yaklaşık 3 Bin kişinin katıldığı programda partililer milletvekili adaylarını bağrına bastı. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Programa MHP Genel başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Milletvekili Adayları Muhammet Hanifi Macit, Ömer Haluk Pirimoğlu, Naim Karataş, Mehmet Musa Çakır, Sinan Demircioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve çok sayıda partili katıldı.
YURDAGÜL: 14 MAYIS BEKANIN SEÇİMİDİR
 Programın açılış konuşmasını yapan MHP Erzurum İl başkanı Adem Yurdagül, '' Biz, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen, Türk milletini karşılıksız seven, fedakar ve cefakar, Türk. Mİlletinin bekasnının yegane savunucusu bilge lider Devlet Bahçelinin Türk milletine duyduğu sevdanın ordularıyız'' dedi. 14 mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimlerinde Erzurum'da tarih yazacaklarını da ifade eden Yurdagül, '' Bugün, Erzurum’da tarih yazacak olan bozkurt duruşlu milletvekili adaylarımızın ve siz kıymetli dava erlerinin, yol arkadaşlarımızın bismillah demesi için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Unutulmasın ki, 14 mayıs seçimi sadece Türkiye’yi değil, milletimizin ferasetini, birlikteliğini, duruşunu ve kudretini  hazmedemeyenleri de  ilgilendiren bir seçimdir. Aynı zamanda Umudunu Türkiye’ye ve  Cumhur ittifakının zaferine adamış mazlum coğrafyaların kurtuluş mücadelesi ve bekasının da seçimidir''dedi.
AYDIN: ÇALMADIK KAPI, DOKUNMADIK YÜREK BIRAKMAYACAĞIZ
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise 1 Mayıs'ta MHP ve Cumhur İttifakı'nın büyük bir zafer kazanacağını belirterek, '' Bir aylık sürede çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Her zamankinden daha çok çalışıp, Milletimize ve ülkemiz için hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz ''dedi.
 MACİT: 14 MAYIS BİR KADER SEÇİMİDİR
Milletvekili adaylarından Prof. Dr. Muhammet Hanifi Macit ise, Ülkemiz, milli bekasının devamı noktasında çok kritik bir dönemden geçmektedir. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri, bu açıdan bir kader seçimidir.  14 Mayıs seçimleri İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik seçimidir''diye konuştu.
PİRİMOĞLU: MHP KUTLU BİR DAVANIN DA TEMSİLCİSİDİR
MHP Erzurum 3. sıra Milletvekili Adayı Ömer Haluk Pirimoğlu ise, Herkesin üzerine düşen görevi yerine getirip bu kalan 1 aylık süreci çok iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ederek, '' Milliyetçi Hareket Partisi, siyasi bir parti olduğu kadar kutlu bir davanın da temsilcisidir. Kutlu davamızı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en güçlü şekilde temsil etmeye kararlıyız'' şeklinde konuştu. 
 ÇAKIR: BU DAVANIN BAYRAĞI HİÇ BİR ZAMAN YERE DÜŞMEYECEK
 Memmet Musa Çakır, '' Bizleri bugün burada bir araya getiren, kuşkusuz bu vatana, bu millete, bu devlete, ezana ve bayrağa olan bağlılığımız ve dahi tutkumuzdur… Zamanla birlikte makamlar da gelir geçer, ancak bilinmesi lazım gelir ki; milli yürekler asla değişmez, milli ve manevi değerler asla tükenmez! Ve biz biliyoruz ki, bu salonda bulunan kayıtsız-şartsız herkes, milli imanımızın birer kale burcudur, yıkılmaz surudur, çelik zırhlı duvarıdır… Dolayısıyla şundan adımız kadar eminiz ki; bu davanın bayrağı hiçbir zaman yere düşmeyecek ve Üç Hilal’in gölgesi aziz milletimizin üzerinden ilelebet eksik kalmayacaktır''dedi.
DEMİRCİOĞLU: GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR
 Sinan Demircioğlu yaptığı konuşmada ''Son yıllarda elde edilen kazanımların Cumhuriyetimizin ikinci asrında daha YENİLİKÇİ VE DAHA ÜRETKEN bir Türkiye ile nice başarılara ulaştıracağız.    “Gün birlik günüdür hep birlikte yılmadan, yorulmadan çalışarak geleceğimizin teminatını oluşturacağız.'' ifadelerini kullandı.
 SEKMEN: GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, Ülkemizin Cumhur İttifakına her zamankinden çok ihtiyacı var. Bizlerde gece-gündüz demeden çalışacağız. Yeni yatırımlar, yeni üretimler ve ekonomisi daha güçlü bir Türkiye için halkımızın da desteğiyle 15 Mayıs sabahına büyük bir zaferle uyanacağız''diye konuştu. 
 İftar yemeği ve ardından adayların konuşmalarıyla program sona erdi. REKOR KATILIM
Öte yandan MHP İl Başkanı Adem Yurdagül göreve geldiğinden bu yana Erzurum'da MHP'ye farklı bölgelerden toplamda 5 bin kişinin üye kaydı yapıldığı açıklandı. Yeni üyelikler parti teşkilatında heyecan uyandırdı. Partiye Erzurum siyasetinde aktif rol oynamış isimlerin de katıldığı duyuruldu. Aday tanıtım toplantısında bulunan İYİ Parti eski il başkanı İbrahim Dumlu ve Türkiye Değişim Partisi eski il başkanı Kemal Karakaş'a rozet takıldı.   
Dumlu ile beraberindeki yaklaşık 300 kişi, Karakaş ile ise beraberindeki 40 kişi MHP'ye katıldı.