SİYASET Haber Girişi : 21 Aralık 2022 22:24

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İLK İSİM NAİM KARATAŞ

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN  İLK İSİM NAİM KARATAŞ
2023 yılı mayıs veya haziran ayında yapılması beklenen Genel seçimler öncesi MHP'de Erzurum'dan ilk aday adayı İl Başkanı Naim Karataş oldu. 

Milletvekililği için ilk aday adayı Naim Karataş. 
2023 yılı mayıs veya haziran ayında yapılması beklenen Genel seçimler öncesi MHP'de Erzurum'dan ilk aday adayı İl Başkanı Naim Karataş oldu. 
Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Milletvekili seçimlerinde aday adayı olduğunu ifade etti. 
İşte Naim Karataş'ın o açıklaması: 
Kıymetli Dava Arkadaşlarım ve Aziz Hemşerilerim, 1 Kasım 2022 tarihinde Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu İl Başkanları toplantısında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin almış olduğu kararla , Milletvekili adaylığını düşünen  İl Başkanlarının 1 Aralık 2022 tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri talimatlarına göre;
Liderimizle yapmış olduğum görüşme neticesinde Milletvekili adaylığı düşündüğümü bildirerek görevden ayrılma talebimi teşkilatlardan sorunlu Genel Başkan Yardımcımız Prof De Semih Yalçın başkanımıza 30 Kasım 2022 tarihinde ileterek görevden affını talep ettim. Ve bugünde MHP Yakutiye İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Hilal Kenti Bölgesi Mahalle temsilcilerimiz, sandık kurulu üyelerimiz , bölge esnaf ve hemşerilerimizin katıldığı Sandık Kurulları toplantımızda dava arkadaşlarımızın ve kıymetli hemşerilerimizin huzurlarında ilk kez Milletvekili Aday Adaylığımı ilan etmenin gururunu ve onurunu yaşadım.
7 yıldır MHP İl Başkanlığını yürütmenin onurunu yaşamamda bize bu kutlu görevi layık gören öncelikle Liderimiz Devlet Bahçeli beyfendiye ve Liderimizin şahsında bizlere güvenen ve destek olan Teşkilatlatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof Dr Semih Yalçın Başkanımıza ve Genel Merkezimizin bütün Divan Üyeleri ve idarecilerine, Bu zor ve kutsal görevi birlikte yürütmemde bana destek olan Erzurum MHP İl yöneticilerime, ilçe başkanlarıma, İl ve İlçe Belediye Meclis Üyelerimize , Erzurum Ülkü ocaklarının kıymetli il ve ilçe başkanlarımıza, Sivil Toplum kuruluşlarımızın kıymetli yöneticilerine ve bütün ülküdaşlarıma ve hemşerilerime çok teşekkür ediyorum
Ayrıca bugün bizleri sizlerle buluşturan bu görkemli toplantıyı düzenleyen MHP Yakutiye İlçe Başkanımız Sinan Demire ve Yönetim kurulu üyelerinede özellikle çok teşekkür ediyorum. Milletvekili Aday Adaylığımızın Ülkemize, Milletimize, Şebrimize, Hemşerilerimize ve şahsımıza hatırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.