YAŞAM Haber Girişi : 11 Ağustos 2020 11:54

MURAT ASLAN'DAN MÜJDELİ HABER!

MURAT ASLAN'DAN MÜJDELİ HABER!
Erzurum'lu iş adamı ve spor camiasının yakından tanıdığı Murat Aslan geçirdiği kalp krizi sonrası bypass ile 5 damarına stent takıldı.
Murat Aslan korkuttu! 
Erzurum'un sevilen iş adamlarından ve Büyükşehir belediye Erzurumspor eski futbol şube sorumlusu Murat Aslan, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Erzurum'daki ilk tedavinin ardından İstanbil'a giden Murat aslan özel bir hastanede bypass oldu ve beş damarına stent takıldı. dün sabah saatlerinde gerçekleşen operasyon sonunda akşam saatlerinde kendine gelen Murat Aslan dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti. Murat Aslan, "çok zor bir süreç geçirdim. kalp krizi sonrasında insanların bana gösterdiği ilgi ve alaka bana çok büyük moral oldu. Bypass sonrası ise yeni kendime geldiğimde gerek telefon ile gerekse mesaj yoluyla iyi dileklerini sunan ve dualarını hiçbir zaman esirgemeyen tüm dostlarıma arkadaşlarıma ve Erzurum'lulara çok teşekkür ediyorum"dedi. 5 kalp damarının kapalı olmasından dolayı bypass yapılan Aslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edileceği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • keskin mehmet ali 12 Ağustos 2020 00:00

    Yediklerine dikkat etsin !