SPOR Haber Girişi : 26 Ocak 2021 12:34

NABİL DİRAR'DA GERİ SAYIM!

NABİL DİRAR'DA GERİ SAYIM!
B.B. Erzurumspor’a transferi adeta yılan hikayesine dönen Nabil Dirar için geri sayım başladı. Tecrübeli oyuncunun Erzurumspor’a dahil olup olmayacağı en geç Perşembe günü belli olacak.
B.B. Erzurumspor’a transferi adeta yılan hikayesine dönen Nabil Dirar için geri sayım başladı. Tecrübeli oyuncunun Erzurumspor’a dahil olup olmayacağı en geç Perşembe günü belli olacak. Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın da üzerinde ısrarla durduğu tecrübeli oyuncu için Fenerbahçe yönetimiyle geçtiğimiz günlerde masaya oturan mavi beyazlı yöneticiler, sarı lacivertli kulüpten haber bekliyor. Fenerbahçe’den yaklaşık 1,3 milyon Euro alacağı bulunan Nabil Dirar’la yönetim arasında görüşmelerin sürdüğü ve özellikle de Emre Belözoğlu’nun Faslı oyuncunun Erzurumspor kadrosuna dahil olması için elinden geleni yaptığı ifade edildi. 
Erzurumspor yöneticileri, Dirar’ın transferi için yapılan görüşmelerde her ayrıntının konuşulduğunu belirterek, “Top bu saatten sonra Fenerbahçe’de ve Dirar’da. Muhtemelen Çarşamba ya da en geç Perşembe günü bu konu netlik kazanmış olacak. Kaldı ki, Erzurumspor, Dirar’ın yeniden parlaması ve kendini göstermesi için eşsiz bir fırsat olacak. Sürecin olumlu sonuçlanması, taraftarlarımız gibi bizim de en büyük beklentimiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.