SİYASET Haber Girişi : 28 Eylül 2022 10:40

NAİM KARATAŞ'TAN VAHİT BİNGÖL'E "HODRİ MEYDAN"

NAİM KARATAŞ'TAN VAHİT BİNGÖL'E
MHP'nin Erzurum mitingine atıfta bulunan Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl'e MHP İl Başkanı Naim Karataş'tan çok sert cevap geldi. 

Bu tartışma çok su kaldırır! 
MHP'nin Erzurum mitingine atıfta bulunan Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl'e MHP İl Başkanı Naim Karataş'tan çok sert cevap geldi. 
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl'e adeta ateş püskürdü. 
İşte MHP İl Başkanı Naim Karataş'ın o açıklaması: 
Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Sayın Vahit Bingöl bey; geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz Tarihi Mitingimize yönelik bir twet atarak sanal medyadan aklınca siyaset yapmış. 
Güya Yılların siyasetçisi olsada, farklı siyasi partilerde şansını denesede, siyasete kör ve sağır olduğundan ; ne siyasi şansı yaver gitmiş nede MHP nin miting kalabalığı karşısında kıskançlık krizine girerek , Tarihi mitingimizi 4000 kişilik katılım iddası ile güya küçümsemiş, İktidarın desteği ile taşıma miting ifadeleri ile de malesef siyaseten saçmalamış, 
Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Sayın Vahit Bingöl bey; MHP nin tamamen kendi gayret   Çaba ve kaynakları ile düzenlediği tarihi mitingimizi, Yerinde izleyen hemşerilerimiz şâhittir! Onların oluşturduğu kalabalığımızı göremiyorsun siyaseten körsün
Tarihi mitingimizde yükselen sedaları Pelit meydanındaki partinden duyamadıysan siyaseten sağırsınız
Ya en yakın zamanda bir göz ve kulak doktoruna gitmeyi dene, yok sağlığından eminsen, 
Size açık davet yapıyorum, buyrun yarın Erzurum Emniyet müdürlüğüne birlikte gidelim, şayet resmi emniyet rakamlarına göre sizin dediğiniz gibi katılımımız 4000 bin ise ben siyaseti noktalayacağım, lakin katılım 10 binlerce ise siz siyaseti noktalayacakmısınız bu size açık davetim olup. 
Biz iktidardan asla destek almadık, bilakis biz iktidarı karşılıksız, menfaatsiz destekleyen bir partiyiz, almış olsakta bunu göğsümüzü gere gere ifade edecek yürekte Ülkücüleriz.!
Bizi; Sizler gibi ABD den cevazlı, Avrupa Birliğinden icazetli, Ülkemizi arkadan hançerleyen HDPKK , FETO gibi terör örgütlerinden destekli küçük besleme guruplarınızla, 6 lı ganyan masa kalabalığınızla karıştırmamanızı özellikle tavsiye ederim
Mitingimizin muhteşemliğine ulusal kanallarda canlı seyreden vatandaşlarımızda. Meydanları hınca hınç dolduran hemşerilerimizde şâhittir takdiride hemşerilerimize bırakıyorum"...