SPOR Haber Girişi : 23 Aralık 2020 21:27

NE HİKMET'MİŞ ARKADAŞ!

NE HİKMET'MİŞ ARKADAŞ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktörlük için günlerdir görüşülen Hikmet Karaman'dan net bir cevap çıkmayınca yönetimde geri adım attı.
Hikmet Karaman belirsizliği sürüyor! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktörlük için günlerdir görüşülen Hikmet Karaman'dan net bir cevap çıkmayınca yönetimde geri adım attı. 
Pazar günü oynanan Beşiktaş maçından sonra bir ertesi gün hareketli saatlerin yaşandığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Hüseyin Cimşir'in görevine son verilirken, Başkan Ömer Düzgün ile bazı yönetim kurulu üyeleri soluğu İstanbul'da almış ve teknik direktör Hikmet Karaman ile masaya oturmuştu. Hatta iş öylesine hızlı gelişmişti ki, "anlaşma tamam" diyilerek medyada Hikmet Karaman'ın Erzurumspor'un yeni teknik direktörü olduğu yazılıp çizildi. Ancak Hikmet Karaman'ın Başkan Ömer Düzgün ile yaptığı ilk görüşmede gelmeye sıcak bakması bir   
gün sonra ise ağır şartlar sunarak geri çekilmesi dikkat çekti. yoğun geçen görüşmeler esnasında bir buçuk yıllık sözleşme isteyen teknik direktör Hikmet karaman parasal anlamda öyle bir rakamlar teleffuz etti ki yöneticilerin ağızları açıkta kaldı. Başta peşinat olarak direten Karaman'ın ardından yapılacak olan sözleşmenin erken fesih durumunda da yüksek rakamlar istemesi bardağı taşıran son damla oldu. Başkan Ömer Düzgün ve yöneticiler Ahmet Dal ile Yavuz Güney şartların ağır olmasından dolayı Hikmet Karaman ile yaptıkları son görüşmede biraz esneklik istediler. Yönetimin bu talebine "bakarız" cevabı veren Karaman'dan sonrasında ses seda çıkmadı. Teknik direktör konusunda şu ana kadar ilerleme kaydedemeyen Başkan Ömer Düzgün ve yöneticiler, listede olan bazı isimler ile de temaslarını sürdürürken, Takımın içinde bulunduğu durum ve puan sıralamasında da son sırada yer alması nedeniyle görüşülen teknik direktörlerden olumlu cevaplar alamıyor. Edinilen bilgilere göre, Yönetim'in listesinde, Kemal Özdeş, Bülent Uygun, İbrahim Üzülmez, İrfan Buz, Mustafa Reşit Akçay, Ünal karaman, Bayram Bektaş, Mehmet Altıparmak, Tamer Tuna ve Tolunay Kafkas var. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.