SİYASET Haber Girişi : 12 Mayıs 2023 22:29

NE KÜSTÜ NE DE DARILDI.

NE KÜSTÜ NE DE DARILDI.
120 civarında isim Milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı. Tabii bu isimler içerisinde biri vardı ki tüm gözler ona çevrilmişti!.  Kimdi bu isim? 

Elma tadında destek!
Seçim kararının alınmasının ardından tabiki gözler İktidar Partisi AK Parti'de Milletvekili adaylarına çevrilmişti. 
120 civarında isim Milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı. Tabii bu isimler içerisinde biri vardı ki tüm gözler ona çevrilmişti!. 
Kimdi bu isim? 
Erzurum'lu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı... 
Kısa zamanda tüm teşkilatların büyük beğenisini kazanan ve "Bir dadaş gibi Delikanlı siyaset yapacağım" diyerek öne çıkan Ebubekir Elmalı verdiği mesajlar ve yaptığı açıklamalar ile Erzurum'lularında beğenisini kazanan bir isim oldu. 
Listeler açıklandı ancak Elmalı listeye giremedi. 
Av. Ebubekir Elmalı gibi listeye giremeyen çok sayıda aday adayı listeye alınmamalarının vermiş oludğu kızgınlık ile partiye arkalarını dönüp küsmeyi yeğlerken, "VEFA" kavramını benimseyen ve içindeki AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisini gösteren Elmalı, Küsüp darılmak yerine daha çok partiye sahip çıkarak sahada çalışarak 15 Mayıs seçimleri için hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem de AK Parti Milletvekili adaylarına destek istedi. 
İşini gücünü bırakıp Erzurum'da ilçe ilçe köy köy gezen Ebubekir Elmalı, Parti teşkilatlarının gönlünde taht kurdu. 
Özellikle Güney ilçelerini benimseyen ve üstüne üstlük Karaçobanspor kulübünün yönetimine bile yazılan Ebubekir Elmalı, Yine Tekman, Hınıs, Karaçoban, Horasan ve Köprüköy ilçelerinde ihtiyaçlı aileler içinde gıda kolisi yardımlarında bulundu. Milletvekili adayı gibi çalışmaktan yılmayan Elmalı, Tekman ilçesinde yine partisi için araç'ta temin ederek desteğini sürdürdü.  
"Seçime kadar değil mezara kadar Erzurum'luların hizmetinde olacağım" diyen ve Memleketi için zaman zaman katıldığı ulusal televizyon kanallarındaki programlarda Erzurum'u dilinden düşürmeyen Av. Ebubekir Elmalı, göstermelik siyaset yapan ve amacı sadece mevki makam olan bazı sözde siyasetçilerede yaptığı çalışmalar ile adeta ders verdi.