YAŞAM Haber Girişi : 13 Eylül 2023 11:29

NEVZAT KARASU'DAN MUHTEŞEM TESİS

NEVZAT KARASU'DAN MUHTEŞEM TESİS
Resuloğlu Otel ve dinlenme tesisleri yeni imajı ve hizmet ağı ile Doğu Bölgesinin göz bebeği oldu. 

Nevzat Karasu'dan muhteşem tesis
Resuloğlu Otel ve dinlenme tesisleri yeni imajı ve hizmet ağı ile Doğu Bölgesinin göz bebeği oldu. 
Erzurum Pasinler - Köprüköy yolu üzerinde yıllardır hizmet veren Resuloğlu Otel ve dinlenme tesisi Nevzat Karasu ile hizmet ağını genişletti ve yeni imajı ile büyük beğeni kazandı. 
Resuloğlu otel ve dinlenme tesisi yeni düzenlemesi ve yüzü ile hizmete açıldı. Köprüköy ilçesine bağlı E 80 karayolu üzerinde kurulan ve bölgenin en uğrak tesislerinden biri olan Resuloğlu otel ve dinlenme tesisleri yenilenmiş haliyle Doğu Bölgesinin de gözde tesislerinden biri oldu. Yapılan Yeni düzenleme ve çalışmalar neticesinde  müşteriye daha iyi hizmet verebilme çalışmalarını da gözden geçiren işletme sahibi Nevzat Karasu, aldığı bir dizi kararlar ile iş hayatında da çıtayı yükseltti. 


Seyahat firmalarının yanı sıra özel araçları ile sehayat yapan vatandaşlarında uğrak mekanı haline gelen Resuloğlu otel ve dinlenme tesisi, bölgede adından sıkça söz ettirmeye başladı. Tesisin bir başxka özelliği ise meşhur haşlama yemeği. Farklı yerlerden sırf haşlama yemek için tesisin yolunu tutan vatandaşlarda eşsiz lezzeti ile damak tadına hizmet veren Resuloğlu otel ve dinlenme tesisinden mutlu ayrılıyorlar. 


İşletme sahibi Nevzat Karasu, yaptıkları çalışmalar neticesinde Resuloğlu otel ve dinlenme tesislerinin daha modern ve kaliteli hizmet anlayışı ile sektörde Doğu bölgesinin göz bebeği olacağını ifade etti. Karasu, " tesislerimiz yediden yetmişe herkese hizmet vermektedir. lokantamızın  yanı sıra akaryakıt istasyonu ve buna paralel olarak 2 yıldızlı birde otelimiz mevcuttur. Tesisimiz Başta Erzurum olmak üzere İlçemiz Köprüköy ve bölgenin tanıtımı içinde hizmet ağını genişletti. Tesisimizin gelişmesi ve yenilenmesi çalışmalarında bizlere destek veren ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz"dedi.