SİYASET Haber Girişi : 03 Kasım 2023 09:28

NEVZAT KARASU KÖPRÜKÖY İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NEVZAT KARASU KÖPRÜKÖY İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
31 Mart yerel seçimleri öncesi İş insanı Nevzat Karasu AK Parti'den Köprüköy Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Nevzat Karasu, "Her şey Köpküköy için" dedi adaylığını açıkladı.  31 Mart yerel seçimleri öncesi İş insanı Nevzat Karasu AK Parti'den Köprüköy Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Özellikle İlçelerde Belediye Başkanlığı için aday adayları birer birer ortaya çıkmaya başladı. Erzurum'un Şirin ilçelerinden biri olan Köprüköy'de de ilk aday iş insanı Nevzat Karasu oldu. 
Karasu yaptığı açıklamada, AK Parti’den Köprüköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ifade etti. Aday Adayı Nevzat Karasu, seçim çalışmalarına başladıklarını ifade ederek vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi. 

Köprüköy ilçesini hizmete doyurmak için yola çıktığını belirten Nevzat Karasu, “Aile büyüklerimiz, dostlarımız, İlçemizin saygıdeğer kanaat önderleri,  Birlikte yol yürümekten şeref duyduğum dava ve yol arkadaşlarım ve kadirşinas hemşehrilerimle yapmış olduğum istişareler neticesinde, Türkiye Yüzyılında,  Mart 2024 mahalli idareler ve Yerel seçimlerinde liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olan,  AK Parti'den Belediye Başkanı Aday Adayı olma kararı almış bulunmaktayız. AK Parti teşkilatlarının yetkili kurullarınca bu kutlu yürüyüş görevi şahsıma tevdi edildiği takdirde yapacağımız hizmetler ile AK davanın bayrağını en yükseklere çıkarabileceğime olan güvenim tamdır. "Madem ben de bu vatanın bir evladıyım, bu vatanın saadetine hizmet etmek benim için farzdır (faydalı olmak şereftir.)" Gaye ve şuuruyla Bismillah diyerek seçim kampanyamızı başlatıyoruz. Rabbim mahcup etmesin. Aziz hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekler, selam saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayır etsin” şeklinde konuştu.