SİYASET Haber Girişi : 03 Ocak 2024 09:48

NEVZAT KARASU : KÖPRÜKÖYÜ ŞAHA KALDIRACAĞIZ

NEVZAT KARASU : KÖPRÜKÖYÜ ŞAHA KALDIRACAĞIZ
AK Parti Köprüköy Belediye Başkan aday adayı Nevzat Karasu, hayalet ilçe konumuna gelen Köprüköy'ü şaha kaldırmak için hazır olduklarını belirtti.

Nevzat Karasu, "Köprüköy için değişim zamanı.
AK Parti Köprüköy Belediye Başkan aday adayı Nevzat Karasu, hayalet ilçe konumuna gelen köprüköy'ü şaha kaldırmak için hazır olduklarını belirtti. 
31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti'den Köpqrüköy Belediye Başkan aday adayı olan iş insanı Nevzat Karasu, aday belirleme süreci olmasına rağmen adeta aday gibi çalışmalarını sürdürüyor. 
Aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra kolları sıvayan ve başta ilçe merkezi olmak üzere mahallelerde yoğun bir seçim çalışması başlatan Karasu, vatandaşlarında büyük desteğini alıyor. 
Köprüköy ilçesinin özellikle tanıtım anlamında çok gerilerde kaldığını ve adeta hayalet ilçe konumuna geldiğini ifade eden belediye başkan aday adayı Nevzat Karasu, " Köprüköy ilçemizde artık değişim zamanı gelmiştir. Hazırladığımız proje ve oluşturduğumuz ekiplerimiz ile birlikte İlçemizin makus talihini değiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. AK Parti genel merkezimizinde tensipleri ve vatandaşlarımızın destekleri ile göreve gelmemiz halinde ilk hedefimiz yapacağımız hizmetler ile Köprüköy ilçemizi marka ilçe yapmaktır. Laf değil hizmet üretmek için hazırız ve kararlıyız. Yaptığımız seçim çalışmalarında ilçe halkımızın büyük destekleri ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımızın büyük beklentileri var ve bizlerde bu beklentilere cevap verecek kadromuz ile yola çıkmış durumdayız. Bize inanan ve destek verenlerin yüzünü güldürmeye söz veriyoruz" dedi.