SPOR Haber Girişi : 17 Temmuz 2022 16:17

NEYMİŞ EFENDİM TARAFTAR İSTİYORMUŞ!

NEYMİŞ EFENDİM TARAFTAR İSTİYORMUŞ!
Dost, doğruyu söylermiş ve takdir edersiniz ki, doğru da kimseyi kolay kolay memnun etmezmiş.  beni Erzurum düşmanı ilan edenler mi dersiniz, Erzurumspor’a ihanet etmekle suçlayanlar mı dersiniz,

Günler, aylar hatta artık her sezon öncesinin rutini haline geldiği için yıllar öncesinden bile söylemiştim. 
“Ali Demirhan’lı Erzurumspor düşleri görmekten artık vazgeçin!” diye… 
Dost, doğruyu söylermiş ve takdir edersiniz ki, doğru da kimseyi kolay kolay memnun etmezmiş. 
Nitekim öyle oldu, beni Erzurum düşmanı ilan edenler mi dersiniz, Erzurumspor’a ihanet etmekle suçlayanlar mı dersiniz, hatta ve hatta adam gibi eleştiri yapmak dururken, hakaret edenler mi dersiniz, artık adına her ne derseniz deyin, birilerini fena halde rahatsız ettim. 
(Bu arada hakaret edenler zaten kendilerini biliyor, onlara da tavsiyem; savunmalarını şimdiden hazırlamalarıdır. Çünkü hakim karşısında buna ihtiyaçları olacak!!!) 
Devam edelim. 
3 Temmuz’da yapılacak olan Erzurumspor Genel Kurulu öncesinde çalınmaya başlanan Ali Demirhan türküleri, bir gün önce yine Ali Demirhan’ın “aday değilim” açıklamasıyla sona erdi. 
Ben şahsen şaşırmadım, çünkü Ali Demirhan’ın aday olmayacağını adım kadar biliyordum ve bunu görüş olarak da sosyal medya hesaplarımdan belirttim. Ama beni ergenlikle suçlayan kimi yeni yetmeler, bir gerçeği görmemekte ısrar etti ve Ali Demirhan’lı Erzurumspor düşleri kurmayı tercih etti. 
Sonra Erzurum’a bir uçak indi, Ali Demirhan Erzurum’a iş ortağı olduğunu iddia ettiği Katarlı bir işadamıyla geldi. Tesisleri gezdi, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’le görüştü ve gitti. 
Sonra ne oldu? 
Aynı türkü yeniden başladı, Ali Demirhan kulübü satın alacak, Erzurumspor City olacak, Süper Lig’e çıkacak, şampiyon olacak, falan, filan… 
O süreçte ben ne dedim?
Yeni bir balona daha hazır olun, dedim… 
Aynı yeni yetmeler ve aynı izansızlar beni kendilerine yeniden hedef seçtiler. Halbuki yaşanacakları önceden kestirebilmek için müneccim olmaya gerek yok; meseleye Ali Demirhan ve Erzurumspor penceresinden bakan, ilaveten beynini azıcık da olsa kullanabilen herkes bilirdi ki, bu işten bir şey çıkmaz. 
Nitekim öyle oldu. 
Ali Demirhan kalktı ve özetle dedi ki: 
“Hukuki açıdan netlik kazanması gereken durumlar var, 17 Ağustos’a kadar durum netlik kazanırsa, bana da görev verilirse, ben varım, hazırım. Ama bu borçların altından kalkmam mümkün değil…” 
İyi de, adama sormazlar mı şimdi?
-Hukuki açıdan netlik kazanması gereken durumların neler olduğunu sen bilmiyor muydun ki, kalkmış şimdi bunları mazeret olarak öne sürüyorsun! Sen hukukçu değil misin? Erzurumspor’un sonuçta bir dernek olduğunu, alınamayacağını ve satılamayacağını bilmiyor musun ki, işi Erzurum’a kulüp satın almaya geliyorum şamatasına dönüştürdün? 
Ben cevap vereyim, biliyorsun ve biliyordun… 
Bunu bile bile Erzurum’a geldin, kendini bir şekilde yine gündem ettin ve her zaman yaptığın gibi yine geri çekildin. 
Ben şahsen yine şaşırmadım! 
Ama ne yazık ki, Demirhan türküsü tutturanlar bir kez daha fena halde yanılmış oldu. 
Bir de aklım şunu almıyor!
Ali Demirhan kulüp başkanlığı yaptı mı, yaptı. İyi de, başkanlık yaptığı dönemde arkasında yine Onursal Başkan Mehmet Sekmen yok muydu? Takımın neredeyse parasal tüm ihtiyaçları için Mehmet Sekmen’in kapısı çalınmıyor muydu? 
Aynen öyleydi, bugün Mehmet Sekmen ne ise, Ali Demirhan zamanında da oydu. Ama gariptir, Demirhan taraftarları bugün kalkmış, Sekmen’e tavır alıyor, tepki koyuyor!!!
Beyler, az mantıklı düşünün!
Mehmet Sekmen’in olmadığı bir yerde, değil Ali Demirhan, Ali Demirhan’ın feriştahı bile gelse kotaramaz bu işi! Kaldı ki, bunu Ali Demirhan’ın kendisi de doğrudan ya da dolaylı olarak ifade ediyor zaten. 
Üstü kapalı da olsa diyor ki; “Arkamda Sekmen Başkan olursa, bana da görev verirse, ben varım!” 
Uzun sözün kısası… 
Bu saatten sonra Ali Demirhan üzerine düş kurmak, Ali Demirhan türküleri çığırmak, Erzurumspor’a vakit kaybettirmek ve dahası kulübe kötülük etmektir. 
Beni ergenlikle suçlayanlara diyorum ki, Erzurumspor’a az da olsa gerçekten muhabbetiniz varsa, olmayacak duaya “amin” demekten vazgeçin ve yattığınız bu uykudan bir an önce uyanın! Sizi uyutanlara ve aklınızla adeta dalga geçenlere “yeter artık!” deyin!
Neşmiş efendim "benim Erzurumspor gibi bir derdim yok. Taraftar istiyor diye geliyorum" diyen biri Allah aşkına ne kadar samimi olabilir!... 
Aynı hikayeden bıkmadınızmı?  
Unutmayın!
Başka Erzurumspor yok