SPOR Haber Girişi : 20 Ağustos 2020 21:55

NOVİKOVAS İMZAYI ATTI FORMAYI GİYDİ

NOVİKOVAS İMZAYI ATTI FORMAYI GİYDİ
1 Yıllık aradan sonra yeniden Süper Ligde mücadele edecek olan Büyükşehir belediye Erzurumspor'da dış transferde el sıkışılan futbolculara birer birer imzalar attırılıyor.
Novikovas imzayı attı formayı giydi. 
1 Yıllık aradan sonra yeniden Süper Ligde mücadele edecek olan Büyükşehir belediye Erzurumspor'da dış transferde el sıkışılan futbolculara birer birer imzalar attırılıyor. Mavi beyazlı Kulübün Başkanı Hüseyin Üneş, Bugün Yeni transfer Litvanyalı kanat oyuncusu Arvydas Novikovas'la resmi sözleşmeyi imzaladı. Başkan Üneş'in ofisinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Novikovas, Erzurumspor'da başarılı olarak taraftarların sevgilisi olmak istediğini ve büyük bir camiaya gelmekten ötürü mutlu olduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ise, "Novikovas ile sözleşmemizi imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun. En kısa sürede diğer transferlerimizi de tamamlayarak kamuoyuyla paylaşacağız. taraftarlarımızın içi rahat olsun. daha öncede dediğimiz gibi bu işler acele etmekle olmuyor. sabırlı ve çok iyi inceleyerek transferler yapmanın karşılığını inşallah sahada alacağız. Süper lige daha önce renk katan Erzurumspor'umuz yeni sezonda da yine adından sıkça söz ettirecek bir kulüp olacak"dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.