SPOR Haber Girişi : 25 Ocak 2021 11:24

NOVİKOVAS'TAN MESAJ VAR!

NOVİKOVAS'TAN MESAJ VAR!
BB Erzurumspor’un Litvanyalı yıldızı Arvydas Novikovas, hakkında çıkan söylentilere açıklık getirdi.
BB Erzurumspor’un Litvanyalı yıldızı Arvydas Novikovas, hakkında çıkan söylentilere açıklık getirdi. Arvy “Dadaşlar çıkan haberlere inanmayın. Erzurumspor’da olmaktan çok mutluyum hep beraber çok güzel günler yaşayacağız” dedi.
Sezon başında Legia Varşova’dan transfer edilen ve ilk haftalarda Dadaşlar adına sahada fırtına gibi esen Arvydas Novikovas, takıma dört gol iki asistlik bir performans sergilemişti.
Son haftalarda suskun kalan ve eski performansından uzak olan Arvydas Novikovas, ilk on bir deki formasını kaybetmişti.
Son maçlarda yedek kalan ve hakkında çeşitli söylentiler çıkan Litvanyalı kanat oyuncusu,  Erzurumspor’da olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Dadaşlar Diyarında mutluyum!
Litvanyalı yıldız, Erzurumspor çatısı altında olmaktan mutlu olduğunu ve üç yıl sözleşmesi bulunduğuna işaret etti.
Arvy, “Dadaşlar çıkan haberlere inanmayın. Erzurumspor’da olmaktan çok mutluyum hep beraber çok güzel  günler yaşayacağız” dedi.
Eski Arvy dönecek!
Taraftarların ikinci yarıda eski Arvydas Nonivokavas’ı yeniden izleyeceğini ifade eden Litvanyalı milli futbolcu, “Taraftarımızın içi rahat olsun, ikinci yarı o sezon başındaki Arvy yine geri dönecek. Takım olarak çok iyi bir pozisyona gelecek” dedi.
30 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon ligin ilk yarısında BB Erzurumspor’da 4 gol 2 asistlik bir performans ortaya koydu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.