GÜNDEM Haber Girişi : 03 Temmuz 2020 13:28

O VEKİL ÖZÜR DİLEYECEKMİ!

O VEKİL ÖZÜR DİLEYECEKMİ!
Ak Parti Milletvekilleri sessizliğini korurken, MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı Erzurum'un imajının zedelenmesine engel oldu!
yazıcı yazdı bir kenara
Hafta sonu oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Adana Demirspor müsabakasının sonrasında Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın yakın arkadaşı olan ve Adana Demirspor'u desteklemek için Adana kafilesi ile birlikte Erzurum'a gelen MHP Kayseri milletvekili Mustafa Baki Ersoy müsabaka sonrasında Vali Okay Memiş'in kendisi ile ilgilenmediğini öne sürerek stad görevlilerine veryansın etmişti. Habergen.net imtiyaz sahibi Naci Ergen'in konuyu gündeme getirmesinin ardından, özellikle Erzurumspor camiasından MHP'li Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'a büyük tepki yağdı. gerek iktidar partisindern ve gerekse muhalefet partisinden hiçbir Erzurum Milletvekilinin umursama dahi göstermedeği bu skandala MHP MYK ÜYESİ Ahmet Gökhan Yazıcı el attı. Yazıcı, Erzurum spor ve Adana Demir spor futbol karşılaşmasında MHP Kayseri Milletvekili  Baki Ersoy’un tribünlerde yaşadığı ve yaşattığı taşkınlık ve sonrasında yerel basın ve sosyal medyada ortaya çıkan haklı infaal dolayısı ile MHP Genel Merkezi yöneticileri ile görüştü. basında çıkan ve gündeme taşınan açıklamaları MHP genel merkezine ileten Ahmet Gökhan Yazıcı, Gerekli incelemenin başlatıldığını kendisininde olayı kınayıp söz konusu Milletvekilinden Erzurum’un ve Erzurum sporun hakkı ve hassasiyetlerine dair özür açıklaması beklediğini ifade etti. MHP Genel Merkezinde Genel başkan Yardımcılarına basında çıkan haberleride gönderdiğini sözlerine ekleyen Ahmet Gökhan yazıcı konuyu çok yakından takip ettğini ve Erzurum'un sahipsiz olmadığını bildirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.