SPOR Haber Girişi : 18 Şubat 2021 12:45

OLTAN'IN TEK DERDİ ERZURUMSPOR!

OLTAN'IN TEK DERDİ ERZURUMSPOR!
Erzurumspor’un emektar forveti Oltan Karakullukçu, Erzurumspor başarılı olsun da benim gol atıp atmamam önemli değil” dedi.
Oltan, Erzurumspor'un başarısından başka bir şey düşünmüyor. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un tecrübeli futbolcularından Oltan kurukullukçu, kendisinin gol atmasından ziyade Erzurumspor'un başarısının önemli olduğunu söyledi. 
Süper Ligde ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da golcü futbolcu Oltan Karakullukçu, Mavi-beyazlıların bir neferi olduğunu belirterek, “Bana ne zaman görev verilirse, sahaya çıkar en iyi şekilde görevimi yaparım. Şu an takım olarak ligde kalmak için kenetlenmişiz bunu başarmak için savaşıyoruz” dedi.
Yeter ki; Erzurumspor başarılı olsun!
Bu sezon ligde Dadaşlar adına fileleri üç kez havalandıran Oltan Karakullukçu, Çaykur Rize spor maçında gol attığı için mutlu olduğunu söyledi.
Tecrübeli forvet, “Gol atmam hem benim adıma hem de takımım adına iyi oldu. Bu takımda kimin gol atması değil, önemli olanın Erzurumspor’un başarısıdır. Yeter ki, Erzurumspor başarılı olsun” dedi.
14 gol attım hepsi çöpe gitti
Gollerin ve puanların işlevi olması için Erzurumspor’un ligde kalması gerektiğini ifade eden Oltan Karakullukçu, “Ben Afyon’da TFF 1. Ligde 14 gol attım, ama takım küme düştü. Dolayısıyla takım küme düştüğü için benim attığım 14 gol de çöpe gitti. Bu nedenle takım başarısız olduğunda sen kral olsan ne işe yarar ki” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.