SİYASET Haber Girişi : 10 Şubat 2024 11:42

OLTU'DA FUAT DEMİR SEVİNCİ

OLTU'DA FUAT DEMİR SEVİNCİ
Oltu'nun sevilen ve sayılan iş insanı Fuat Demir, Demokrat Parti'den Oltu belediye başkan adayı oldu. 

"Yeter söz oltu'nun" dedi ve aday oldu. 
Oltu'nun sevilen ve sayılan iş insanı Fuat Demir, Demokrat Parti'den Oltu belediye başkan adayı oldu. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi İlçesi Oltu'da Fuat Demir sevinci yaşanıyor. Uzun yıllardır ilçesinde başta inşaat sektörü olmak üzere değişik alanlarda yaptığı başarılı çalışmalar ile beğeni toplayan ve Oltu'nun sevilen simalarından biri olan Fuat Demir, Demokrat Parti'den belediye başkanlığıına aday oldu. 
" Oltu halkının iradesini bayraklaştırmak için bu yola çıktık." diyen Fuat Demir, "Biz bu şehirde yaşıyoruz; davamız gelişmiş, bakımlı, temiz, gençlere istihdam sağlamış, sosyokültürel yapıya dokunan bir belediyeciliktir. Yıllardır bu belediyecilik anlayışını göremediğimizden dolayı halkımız adına biz buradayız gerek çevresel, sosyal gerek maddi ve manevi gelişim için bu yola baş koyduk. Derdimiz, davamız ilçemizi planlı programlı bir şekilde kalkındırma geliştirme ve mutlu huzurlu, yaşanır, müreffeh, gelişmiş, temiz bir ilçe inşa etmektir. Halkımızın yoğun talepleri üzerine biz bu yola girdik.
Oltu halkının iradesini bayraklaştırmayı gaye edinen demokrasi mücadelemizde yanımızda yanımızda bir tek 'SEN' eksiksin diyor ve bir ve beraber yol yürümeye talibim.
Amacımız rakip olmak değil Oltumuza daha iyi hizmet edebilmektir.

"YETER SÖZ OLTU'NUN" 
Demokrat Parti'den Oltu Belediye Başkan Adayı olan Fuat Demir, " Oltu halkının yoğun talebi karşısında kayıtsız kalmamız söz konusu değildi. Amacımız rakip olmak değil Oltu'muza daha iyi hizmet edebilmektir." dedi. 
" Biz oltunun evladıyız." diyen Demir,  " Biz bu şehirde yaşıyoruz , derdimiz davamız gelişmiş bakımlı, temiz, gençlere istihdam sağlamış, sosyo kültürel yapıya dokunan bir belediyeciliktir. Amacımız rakip olmak değil Oltu'muza daha iyi hizmet edebilmektir. 
Oltu halkının yoğun talepleri üzerine biz bu yola girdik." dedi. 
Oltu'da ciddi yatırımları olan ve istihdama katkı sağlayan, İş İnsanı Fuat Demir'in adaylığını açıklaması ilçede sevinçle karşılandı.