SİYASET Haber Girişi : 27 Ocak 2024 12:34

OLTU'DA MEHMET AKYÜZ RÜZGARI

OLTU'DA MEHMET AKYÜZ RÜZGARI
Yeniden Refah Partisi Oltu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Oltu Belediye Başkanı Aday tanıtım programında Mehmet Akyüz rüzgarı esti

OLTU’DA MEHMET AKYÜZ RÜZGARI
Yeniden Refah Partisi Oltu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Oltu Belediye Başkanı Aday tanıtım programında Mehmet Akyüz rüzgarı esti
Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül ve Genel Merkez  MKYK Üyesi ve Protokol Başkanı Sadık Çat’ın katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım programına Oltulu vatandaşlar akın etti.

Yayla Dağı Geçidinde Oltu Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Mehmet Akyüz tarafından halkın tünel talepleriyle ilgili olarak Nureddin Gül’e bir sunum yapıldıktan sonra Oltu’ya doğru yola çıkıldı. Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül ve Yeniden Refah Partisi Oltu Belediye Başkanı Adayı Mehmet Akyüz ilçe girişinde yüzlerce araçlık konvoyla karşılandıktan sonra Efkan Ala Kültür Merkezine geçtiler.

Salonda büyük kalabalıklar ve tezehüratlar eşliğinde başlayan programda; Yeniden Refah Partisi Oltu İlçe Başkanı Hikmet Şahin, Belediye Başkan Adayı Mehmet Akyüz, Genel Merkez  MKYK Üyesi ve Protokol Başkanı Sadık Çat ve Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül Oltulu vatandaşlara seslendi. Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül gerek ilçe girişinde gerekse salonda karşılaştığı büyük ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirirken Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan’ın da seçim sürecinde Oltu’ya geleceğine dair açıklamalarda bulundu.


Yapılan programda Oltu için hazırladıkları ve üzerinde çalıştıkları projeleri anlatan, Yeniden Refah Partisi Oltu Belediye Başkanı Adayı Mehmet Akyüz programdan sonra: “Bugün gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım toplantısında uzaktan yakından büyük teveccüh göstererek yüzlerce araçlık konvoyla bizleri karşılayan, program yaptığımız salonu hıncahınç doldurup değerli vakitlerini bizlere ayıran kıymetli Oltulu hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizler sizinle güçlüyüz. Memleket için, hizmet için, adil ve ahlaklı yönetim için Yeniden Bismillah” diyerek seçim çalışmalarına hız verdi.