SPOR Haber Girişi : 04 Haziran 2021 22:40

ÖMER DÜZGÜN: ADAY DEĞİLİM

ÖMER DÜZGÜN: ADAY DEĞİLİM
B.B Erzurumspor'da 17 haziran tarihinde yapılması beklenen kongre öncesi kulüp Başkanı Ömer Düzgün Başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
Başkan Ömer Düzgün " aday değilim" 
B.B Erzurumspor'da 17 haziran tarihinde yapılması beklenen kongre öncesi kulüp Başkanı Ömer Düzgün Başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. 
Kardelen Tv'de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte canlı yayın konuğu olan Erzurumspor kulüp Başkanı Ömer Düzgün, 17 haziran tarihinde yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı. Kulübün Hüseyin Üneş'in istifasının ardından kayyuma kalmaması için görevi üstlendiğini belirten Başkan Düzgün, "Şartlar gereği başkanlık koltuğuna oturdum. kulübün kötü günler yaşamaması için yoğun bir çalışma sergiledim. ancak takımın ligden düşmesi ile birlikte çok ağır eleştiriler yapılmaya başlandı. özellikle ailem ve özel hayatım ile ilgili sosyal medyada ağır hakaretler gördüm. biliyorum ki bu hakaret ve küfürleri edenler asla Erzurumspor taraftarı olamaz. Başkanlığa aday olmama kararımı günler öncesinden aldım. ancak yine de Erzurumspor sevdamdan ötürü, bir futbolcuya acil olarak ödenmesi gereken 40 bin EURO yani Türk Lirası ile 400 bin TL'yi kendi cebimden ödedim ve kulübümüzü 5 milyondan fazla maddi sıkıntıdan kurtardım. Erzurumspor sevdamı kimse asla sorgulayamaz. Her ne kadar aday olmasam da yine de taraftarlık görevimi yapıp takımımı desteklemeye devam edeceğim" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.