SPOR Haber Girişi : 04 Ekim 2022 10:41

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR "BAL"IN TADINI ALDI

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR
İlk kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Palandöken Belediyespor, ilk maçında Karadeniz deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. 

Palandöken Belediyespor BAL Ligine iyi başladı. 
İlk kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Palandöken Belediyespor, ilk maçında Karadeniz deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. 
Bu sezon Erzurum’u Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grupta  temsil eden Palandöken Belediyespor, 2022-2023 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Trabzon temsilcisi DSİ Karadenizspor'a konuk oldu. Antrenörler Onur Araz, Fetullah Demir ve kaleci Antrenörü Aydın Özyıldırım ile Kondisyoner Sedi Akarsu yönetiminde Lige hazırlanan Mavi-beyazlılar, ilk hafta maçında çok önemli bir mücadeleye çıktı. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibine karşı başarılı bir oyun ortaya koyan Pelendöken Belediyespor, büyük çekişmeye sahne olan maçta rakibi ile 1 - 1 berabere kalarak deplasmandan 1 puan koparmayı bildi. Palandöken Belediyespor'un  golü defans oyuncusu Arif’ten geldi. 
Mavi beyazlı takımın antrenörü Onur Araz, "İlk kez mücadele edeceğimiz bölgesel amatör Ligde deplasmanda ilk müsabakamızı oynadık ve 1 puan ile döndük. Oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleden son derece memnunum. Artık bu maçı unutup hafta sonu oynayacağımız sebat Gençlik maçına odaklanacağız. Çıktığımız bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen ve tüm imkanları seferber ederek gerek Erzurum ve gerekse Palandöken ilçesinin spor'da başarılı olması için çaba gösteren Belediye Başkanımız Muhammet Sunar ve kulüp yönetimine teşekkür ediyoruz"dedi.