SPOR Haber Girişi : 16 Ekim 2022 22:45

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR ZEVKTEN 4 KÖŞE

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR ZEVKTEN 4 KÖŞE
Bölgesel amatör ligde ilimizi temsil eden Palandöken kartalları Kars deplasmanında muhteşem bir futbol sergileyerek rakibini 4 - 0 mağlup etti ve üç puanı hanesine yazdırdı. 

Palandöken Belediyespor zevkten 4 köşe. 
Bölgesel amatör ligde ilimizi temsil eden Palandöken kartalları kars deplasmanında muhteşem bir futbol sergileyerek rakibini 4 - 0 mağlup etti ve üç puanı hanesine yazdırdı. 
Bölgesel amatör lig 3 grupta yer alan Palandöken Belediyespor, ilk kez mücdele ettiği BAL Liginde muhteşem bir performans sergiliyor. Ligin ilk maçında deplasmanda DSİ Kraadenizspor ile 1 - 1 berabere kalarak Erzurum7a dönenen Kartallar, ligin ikinci maçında ise Sebat Gençlikspor ile yine 1 - 1 berabere kalmıştı. Bugün ise Kars deplasmanına çıkan Palandöken Belediyespor rakibine adeta sahayı dar etti. Antrenör Oruz Araz'ın öğrencileri rakibi karşısında son derece başarılı bir oyun ortaya koydu ve ardı ardına bulduğu goller ile sahadan 4 - 0 lık farklı bir skor ile galip ayrıldı. 3. Hafta maçları sonunda yenilgisiz olarak yoluna devam eden Palandöken Belediyespor, 4. hafta maçlarında Smart Holding A.Ş Çaleyispor'u Erzurum7da konuk edecek.   
Alınan galibiyet sonrası takımda müthiş bir sevinç yaşanırken, Palandöken Belediye başkanı Muhammet Sunar'da Kars deplasmanında tarih yazan oyuncularını kutladı. Başkan Sunar, "Kars deplasmanından 4-0 gibi farklı bir skorla dönüyoruz. Ligin 3. Haftasında elde ettiğimiz bu galibiyetle, puanımızı 5'e yükselttik. Takımızı yürekten kutluyor, başarılı sonuçların devamını diliyorum " dedi.