GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ağustos 2020 11:56

PALANDÖKENDE KAYMAKAMLIK BİLMECESİ!

PALANDÖKENDE KAYMAKAMLIK BİLMECESİ!
Palandöken ilçe oldu ama kaymakamlık binası yılan hikayesine döndü. Kaymakamlık binasının Palandöken Belediyesinin eski hizmet binasının bulunduğu arsada yapılması beklenirken, o arsayı Düzgün Marketler Grubu satın aldı.
Palandöken ilçe oldu ama kaymakamlık binası yılan hikayesine döndü. Kaymakamlık binasının Palandöken Belediyesinin eski hizmet binasının bulunduğu arsada yapılması beklenirken, o arsayı Düzgün Marketler Grubu satın aldı. Aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Ömer Düzgünün satın aldığı arsada bu grubun yeni bir yatırım yapacağı ifade edildi. Palandöken ilçesi sakinlerinin meraklı bekleyişi sürerken, ilçeye Kaymakamlık yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. 
Palandöken sakinleri, 150 bin kişilik nüfusu bulunan Palandöken’in kaymakamlık binasının Yakutiye de olmasının ilçe adına utanç vesilesi olduğunu söyleyerek ,”ilçemizin adı palandöken ama kaymakamlığımız Yakutiye de bulunuyor. Palandöken belediyesinin yıkılan hizmet binasının bulunduğu arsa Orhan Bulutlar döneminde İç İşleri Bakanlığına tahsis edilmişti ve burada kaymakamlık binası yapılması teklif edilmişti. Arsa satıldığına göre artık böyle bir ihtimalde kalmadı. Biz kaymakamlık binamızın ilçemizde olmasını istiyoruz’ ‘ diye görüş belirttiler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.