SPOR Haber Girişi : 01 Eylül 2020 12:06

PANDEMİ, HAZIRLIK MAÇLARINA DA ENGEL OLDU?

PANDEMİ, HAZIRLIK MAÇLARINA DA ENGEL OLDU?
B.B Erzurumspor’un Hatayspor’dan sonra Trabzonspor’la oynayacağı hazırlık maçı da iptal edildi. İptal kararının Karadeniz temsilcisinden geldiği ve Dadaşların da iptal kararına ‘tamam’ dediği öğrenildi.
Provasız Lige Girecek
 BB Erzurumspor’un Hatayspor’dan sonra Trabzonspor’la oynayacağı hazırlık maçı da iptal edildi. İptal kararının Karadeniz temsilcisinden geldiği ve Dadaşların da iptal kararına ‘tamam’ dediği öğrenildi.
Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden BB Erzurumspor’un 5 Eylül Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı özel maç iptal oldu. Dadaşların 29 Ağustos 2020 tarihinde Hatayspor ile oynayacağı hazırlık maçı Erzurumspor’da yaşanan sakatlıklar ve gribal enfeksiyon nedeniyle iptal edilmişti. Bu kez Trabzonspor ile oynanacak olan hazırlık maçı da iptal edildi. 5 Eylül 2020 tarihinde oynanması planlanan karşılaşma pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılar ve ortaya çıkan pozitif vakalar nedeniyle iki takımın da anlaşması üzerine iptal edildi. Böylece Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki BB Erzurumspor, tarihinde bir ilke imza atarak hazırlık maçı yapmadan lige girecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.