YAŞAM Haber Girişi : 26 Mart 2021 14:17

PASİNLER'DE İNTİHAR GİRİŞİM!

PASİNLER'DE İNTİHAR GİRİŞİM!
Erzurum’un Pasinler ilçesinde boş bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, ilçe Kaymakamı tarafından son anda ikna edildi.
Kaymakam'ın zor anları!
Erzurum’un Pasinler ilçesinde bugün hareketli dakikalar yaşandı. boş bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi,  İlçe Kaymakamı Kadir Perçi tarafından ikna edildi.
Olay, Pasinler ilçesinde öğle saatlerinde yaşandı.  Maddi sıkıntılardan  dolayı zor günler geçiren ve bunalıma girdiği tahmin edilen  Siirtli  Hasan İnan, ilçede boş bir binanın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. çatıdaki  kişinin intihar girişimini gören vatandaşlar ise  durumu polis ekiplerine ve itfaiyeye bildirdi.
Olay yerine gelen Pasinler polisi çevrede güvenlik tedbirleri alarak, meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.  Telsizlerden gelen anonslardan dolayı durumdan haberdar olan İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, makamından ayrılarak intihar teşebbüsünün olduğu alana geldi. Polisin uzun süre dil dökmesine rağmen çatıdan inmeyen Hasan İnan isimli şansı ikna etmek için bu kez de kaymakam Kadir Perçi çatıya çıktı. şahsın yanına gelen kaymakam Perçi, intiharın çözüm olmadığını belirterek, 'İnan'dan sorunlarını anlatmasını istedi.  Kaymakam Perçi, intihara teşebbüs nedenini öğrenmesinin ardından şahsa, "sorunu çözmek için buradayız, intihar etmek hiçbir şeyin çaresi değil, maddi manevi ne problemin varsa gideririz" dedi.
Kaymakam Perçi’nin ikna çabası olumlu sonuç verdi ve şahıs ekipler tarafından çatıdan indirilerek Pasinler Hükümet Konağına götürüldü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hamza zafer 28 Mart 2021 00:00

    Bu şahıs bir kaç ay önce de Elazığ ın Palu ilçesinde aynı şekilde intihar teşebbüsünde bulunmuştu yanlış hatırlamıyor isem suizanda bulunmak istemiyorum ama bence aynı kişi bunu alışkanlık haline getirmiş demekki araştırılır ise görülecek ki aynı kiş bence ama kaymakam bey i takdir ediyorum bu duyarlı davranışından dolayı