GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ekim 2020 14:34

PAZAR DA HALİL İBRAHİM SOFRASI!

PAZAR DA HALİL İBRAHİM SOFRASI!
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent semtinde kurulan pazar da yine esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlar ile bir araya geldi.
Başkan Orhan halk ile buluşmalarını sürdürüyor. 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent semtinde kurulan pazar da yine esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlar ile bir araya geldi. 
Gönül belediyeciliği kapsamında halk ile bütünleşme adına yoğun bir mesai harcayan Aziziye Belediye Bakanı Muhammed Cevdet Orhan, her hafta olduğu gibi bu hafta da ilçede kurulan semt pazarını gezdi. Dadaşkent semtinde kurulan pazarı Başkan yardımcıları ile gezen Başkan Muhammed Cevdet Orhan, sabahın erken saatlerinde kahvaltıyı da pazarcı esnafı ile yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı kahvaltı da sohbet konusu ile ekonomi ve pandemi oldu. İlk defa bir Belediye Başkanı ile kahvaltı yaptıklarını belirten pazarcı esnafı, "Başkanımız her pazar kurulduğunda yanımızda. bizimle iç içe ve sorunlarımıza karşı gösterdiği hassasiyeti yakından biliyoruz. Esnafa ve halka gösterdiği bu ilgi alakadan ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.